Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Drzimo sape :-D

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Posted

Kako je mališa?

Posted

prosto mi frka da napisem i postajem sujeverna, ali manje od 48 sati proslo od operacije, i fajter trazi da jede :) prvu turu mu je dao veterinar, pa smo odbrojavali dva sata da ne povraca, pa je onda sam opet trazio klopu i pojeo. sve su to naravno minimalne kolicine i razblazene vodom, ali je plan bio da se sa klopom proba tek sutra. neverovatno. licka se, mazi se, samo mi se srce svaki put pocepa koliko je smrsao.

pretresam malopre u mejlu drugaru kako je izgledalo proteklih 48 sati, sa takvim usponima i padovima kojih sad tek postajem svesna. sve je bio najveci moguci rizik i skoro je sve uspelo. vuklja svog omiljenog misa, licka se, gleda golubove, namesta se da se mazi, trazi hranu, dvaput mi je pobegao iz vidokruga i skocio na omiljeno mesto. ne smem dalje da ne ureknem.

govno je na analizama, jedna bi trebalo da bude gotova u sredu, manje odlucujuca, druga, najvaznija, za sedam do deset dana. ali o tom potom.

hvala vam svima na podrsci, znacilo je mnogo i uspelo!

Posted

Držimo fige!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

Bravo, bravo, držimo šape, ako bilo šta treba tu smo Senka i ja

(A sad me banuj za moje dobro)

Posted

oporavak ide polako, ali bez problema za sada. recovery hrana vise nije interesantna, vracamo se gourmet pastetama razblazenim vodom, uz dodatke infuzije, antibiotika i jos svaceg. cak sam i ja uspela da spojim cetiri sata spavanja :) hvala svima na podrsci.

photo.JPG

Posted

hm. ne znam da je okrenem.

a evo i spasioca lotreka, cara najveceg, veoma ponosnog na izbrijani vrat.

IMG_9717.jpg