Arkadija Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Drzimo sape :-D Послато са U8815 користећи Тапаток 2
luba Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 prosto mi frka da napisem i postajem sujeverna, ali manje od 48 sati proslo od operacije, i fajter trazi da jede :) prvu turu mu je dao veterinar, pa smo odbrojavali dva sata da ne povraca, pa je onda sam opet trazio klopu i pojeo. sve su to naravno minimalne kolicine i razblazene vodom, ali je plan bio da se sa klopom proba tek sutra. neverovatno. licka se, mazi se, samo mi se srce svaki put pocepa koliko je smrsao. pretresam malopre u mejlu drugaru kako je izgledalo proteklih 48 sati, sa takvim usponima i padovima kojih sad tek postajem svesna. sve je bio najveci moguci rizik i skoro je sve uspelo. vuklja svog omiljenog misa, licka se, gleda golubove, namesta se da se mazi, trazi hranu, dvaput mi je pobegao iz vidokruga i skocio na omiljeno mesto. ne smem dalje da ne ureknem. govno je na analizama, jedna bi trebalo da bude gotova u sredu, manje odlucujuca, druga, najvaznija, za sedam do deset dana. ali o tom potom. hvala vam svima na podrsci, znacilo je mnogo i uspelo!
renne Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Bravo, bravo, držimo šape, ako bilo šta treba tu smo Senka i ja (A sad me banuj za moje dobro)
Aće Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 hugs for geronimo :D https://www.facebook.com/photo.php?v=1455068751398981
luba Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 oporavak ide polako, ali bez problema za sada. recovery hrana vise nije interesantna, vracamo se gourmet pastetama razblazenim vodom, uz dodatke infuzije, antibiotika i jos svaceg. cak sam i ja uspela da spojim cetiri sata spavanja :) hvala svima na podrsci.
luba Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 hm. ne znam da je okrenem. a evo i spasioca lotreka, cara najveceg, veoma ponosnog na izbrijani vrat.
Recommended Posts