Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted (edited)
Je l čuvena grumpy cat takva u celoj svojoj rasi ili samo onaj jedan primerak? Mnooogo mi se svidja i baš bih volela da imam jednu.Edit. Jbg, snowshoe siamese najčešće nije grumpy.Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.grumpycat...<!--NoParse1--> :wub:Ovde imaju sve o najvećoj zvezdi među mačkama Edited by Arkadija
Posted

Uu kako je nadrkanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted (edited)

Ha,ha,ha,ha...Kada sm prvi put videla sliku Grumpy cat, pomislila sam da je fotošop odradio svoje, i da je ovo nemoguće. Međutim, na zvaničnom sajtu, vlasnici objašnjavaju da je ona baš takva, mala i stalno namrgođena, a inače je jako umiljata, Negde na sajtu ima slika njenih roditelja,2 obične domaće mačke.

Edited by Arkadija
Posted

zdravstveno pitanje.moja macka, 12 godina u junu, poslednjih nekoliko dana povraca. obicno jednom dnevno i jednom nocu - budu ostaci nesvarene hrane. to se i ranije desavalo prethodnih godinu dve ali ne tako cesto, mozda jednom u 3, 5 ili 10 dana i to smo resavali sa pola tablete digestala ako bi ucestalo. sada to vise ne radi.ono sto je potpuno zbunjujuce je da je maca vesela, igra se kao luda, apetit joj je uvek bio ludacki jer je hipertemperamentna (ima karakter dzek rasela). malkice vrti repom i to bi bilo sve. i da, sve vreme ima potpuno normalnu stolicu....virus nije, posto imamo jos 2 mace u stanu koje ne pokazuju nikakve simptome. vet telefonom sumnja na nekakvu peristaltiku (ako se to tako kaze, prascajte) organa za varenje. preporucio je da maci pretvorimo hranu u tecnu kasicu i da joj je dajemo sa visine tako da je uzima podignute glave, da je ne hranimo s poda.da li je neko imao slicne probleme?

Posted

pa da, to su i meni rekli da posle seste-sedme godine treba da im se izdize hrana jer se valjda dijafragma spusti i pritisne zeludac. ne znam za to kasasto, ali moguce da i to ima veze.

Posted

Poseta Starbucksu ponekad ume da se izrodi u nadasve prijatno iskustvo:Picture1-1_zps96ecb9fd.jpgPicture2_zpsba0735ee.jpgPicture3_zps884f6bb9.jpg

Posted

Kako za koga, mačka deluje kao da je upoznala satanu lično.

Posted

osim ako i sama nije otelotvorenje necastivog