Sara Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Gledala sinoć Troju, sviđa mi se:) Iako bih ja uloge delila drugačije
Bright Billy Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 za sad mi je afrodita malo tanka, al je zato helen vrhunska riba...
jorma shparga Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Collateral obecava bas. Kako ce u preostale 3 epizode sve da razrese ziv nisam...
radisa Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 On 2/19/2018 at 12:04 PM, Host said: U pitanju je pogresan prevod. Sorry na trolu, ali baš me zanima... Sad sam proverio opet, u srpskom prevodu koji imam, piše da ga je Atina uhvatila za plavu kosu, u engleskom koji sam našao na netu, na istom mestu piše "golden hair"... Šta propuštam? Mesto je u knjizi 1.197...
Sara Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 3 hours ago, Bright Billy said: za sad mi je afrodita malo tanka, al je zato helen vrhunska riba... Meni kontra
ArleKino Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 (edited) 2 hours ago, jorma shparga said: Collateral obecava bas. Kako ce u preostale 3 epizode sve da razrese ziv nisam... Sad vidjeh da John Simm iz "Life on Mars" glumi Davida Marsa. Billie Piper EDIT: Odgledah "Legends". Praktično dvije serije u jednoj, uz ne baš kreativno sređivanje priče iz prve sezone. Spoiler Mislim, malo bi glupo da lik ima ženu i sina u Americi za koje ga boli penis nakon što je skontao da ima žensku i njenu kćerku u Pragu/Londonu. Zanimljivo je da Čečenke klanjaju pod vodstvom Čečenke, nisam baš siguran da ima toliko liberalnih Čečena da imaju ženskog imama da vodi namaz. Đuričko ima najjaču nosinu koju sam vidio u zadnje vrijeme, isto k'o da su mu je digitalno uvećavali. Vjerovatno ga nisu razumjeli kad im je rekao da mu povećaju ponos. Edited February 20, 2018 by ArleKino
Gylfi Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Totalni raspad finale Godlessa. Užasan ritam manje-više kroz celu seriju, ali u finalu je baš došlo do izražaja. Šteta za solidan kasting i finu atmosferu. Boardwalk Empire
Marvin (Paranoid Android) Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 2 hours ago, ArleKino said: Billie Piper Innit. Jel sinoć beše bila epizoda 2?
jms_uk Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 1 minute ago, Marvin (Paranoid Android) said: Innit. Jel sinoć beše bila epizoda 2? Da.
jms_uk Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Nasao sve epizode iz 80-ih Sent from my iTelephone using Tapatalk
ToniAdams Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 brate, homer je bio slep, u smislu da nije video nista, pa ni boje.
Fakundo Sava Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Mislim da je Toni stavio tačku na vašu raspravu
Recommended Posts