February 20, 20187 yr Collateral obecava bas. Kako ce u preostale 3 epizode sve da razrese ziv nisam...
February 20, 20187 yr On 2/19/2018 at 12:04 PM, Host said: U pitanju je pogresan prevod. Sorry na trolu, ali baš me zanima... Sad sam proverio opet, u srpskom prevodu koji imam, piše da ga je Atina uhvatila za plavu kosu, u engleskom koji sam našao na netu, na istom mestu piše "golden hair"... Šta propuštam? Mesto je u knjizi 1.197...
February 20, 20187 yr 3 hours ago, Bright Billy said: za sad mi je afrodita malo tanka, al je zato helen vrhunska riba... Meni kontra
February 20, 20187 yr 2 hours ago, jorma shparga said: Collateral obecava bas. Kako ce u preostale 3 epizode sve da razrese ziv nisam... Sad vidjeh da John Simm iz "Life on Mars" glumi Davida Marsa. Billie Piper EDIT: Odgledah "Legends". Praktično dvije serije u jednoj, uz ne baš kreativno sređivanje priče iz prve sezone. Spoiler Mislim, malo bi glupo da lik ima ženu i sina u Americi za koje ga boli penis nakon što je skontao da ima žensku i njenu kćerku u Pragu/Londonu. Zanimljivo je da Čečenke klanjaju pod vodstvom Čečenke, nisam baš siguran da ima toliko liberalnih Čečena da imaju ženskog imama da vodi namaz. Đuričko ima najjaču nosinu koju sam vidio u zadnje vrijeme, isto k'o da su mu je digitalno uvećavali. Vjerovatno ga nisu razumjeli kad im je rekao da mu povećaju ponos. Edited February 20, 20187 yr by ArleKino
February 20, 20187 yr Totalni raspad finale Godlessa. Užasan ritam manje-više kroz celu seriju, ali u finalu je baš došlo do izražaja. Šteta za solidan kasting i finu atmosferu. Boardwalk Empire
February 20, 20187 yr 1 minute ago, Marvin (Paranoid Android) said: Innit. Jel sinoć beše bila epizoda 2? Da.