Duci Simonovic Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 pa svi vicu da je nesto najce ikad, ja se nebi kladio Zato i pustio al deluje sranje pa ne znam dal da brišem ili da dam još koju šansu
ToniAdams Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 poslusaj mene kao starijeg i iskusnijeg, serijama i zenama nikad ne davati jos koju sansu.
nezvanova Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 odlican manhunt: unabomber sve fercera, pandur profajler odlican, dramaturski su interesantno istumbali vremena desavanja, a i generalno scenarij je odlican. sve u svemu, meni serija bas skroz ok :-)
Sara Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 (edited) natrcah sad na ovaj clanak, mozda nekom bude zanimljivo http://www.pickbox.rs/serije-zbog-kojih-jesen-izgleda-primamljivo/ meni je otkrovenje info da je seriju Top Of The Like koju danima vidjam po online sajtovima, a mrzelo me cak i da se raspitam, uradila Džejn Kempion autorka `Klavira` koji je za mene film nad filmovima. Edited September 9, 2017 by Sara
*edited by mod Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Stigao i BoJack četvrta sezona. Mora se bingovati a vremena nema :(
Tresko Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Jel se pojavila negde sezona 3 The Bureau(Le Bureau des legendes)?
Marvin (Paranoid Android) Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Nije, tek je u maju/junu emitovana u FR, dok to uzme neki BBC4 ili Channel 4 pa obradi pa pusti jednu po jednu, pa dok neko ne ripuje pa na torrent... Mislim da ima sve epizode, sa titlovima čak, na striming sajtu sundancenow, pretplata je bijednih $5 mesečno, ako mi nestane stvari da pogledam na lageru i uhvati me neizdrž, ima da tamo odgledam.
Kreuz Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Pisali smo već o tome ovde. Postoji od 29. juna rip sa full English, French, and forced French softsubs, ali stvarno ne znam da li ga ima negde na javnim trackerima: The.Bureau.S03.720p.BluRay.AAC2.0.x264-BTN
Marvin (Paranoid Android) Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Vidi stvarno, skroz sam zaboravio na to, sad se sećam. Jbg, ja pogledao 1337x, pajrat, torrentdownloads i Bugare, ne znam gde više da probam. Kod Rusa sam odavno zaboravio i pass i email.
kud u maglu Simoviću Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Cold Feet - juče emitovana s07 e01.jel to valja?gledao sam ono što je emitovano na pok. b92
Malkmus Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Nije na nivou prvih pet sezona. Ima praznog hoda i nije toliko duhovito.
Arkadija Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Cold Feet - juče emitovana s07 e01. :o Nisam ni znala da su snimali nastavak, tj. da je bila i 6. sezona. To je,bre, završeno kada je poginula Nezbitova žena.
Tresko Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Nije, tek je u maju/junu emitovana u FR, dok to uzme neki BBC4 ili Channel 4 pa obradi pa pusti jednu po jednu, pa dok neko ne ripuje pa na torrent... Mislim da ima sve epizode, sa titlovima čak, na striming sajtu sundancenow, pretplata je bijednih $5 mesečno, ako mi nestane stvari da pogledam na lageru i uhvati me neizdrž, ima da tamo odgledam. U suštini, našao sam epizode, ali nema nigde titlova na nekom meni upotrebljivom jeziku.
Marvin (Paranoid Android) Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Daj bar to, mojne si stipsa :D možeš i na PM A titlova će biti, sooner or later.
Recommended Posts