*edited by mod Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Berlin Station i Night of? I naravno Ash vs Evil dead ko voli :D Link to comment
Pokojni Ruxin Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Od hbo produkcije? A silikonci? Link to comment
morgana Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 (edited) Berlin Station i Night of? I naravno Ash vs Evil dead ko voli :D uzecu berlin station, bila sam pocela pa ga stala. night of sam gledala, bas je dobar! Od hbo produkcije? A silikonci? joooj, znam da je super, svi cijem ukusu vjerujem kazu tako, ali meni iz nekih lijevih razloga ne ide :D hvala svima :) Edited March 1, 2017 by morgana Link to comment
Milosh76 Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 (edited) Gledaj norvesku seriju OKKUPERT ili Okupacija... odlicna je http://www.imdb.com/title/tt4192998/ I SS-GB nije uopste losa. Po romanU Lena Dejtona, Nacisti okupirali Britaniju... http://www.imdb.com/title/tt4939950/ Edited March 1, 2017 by Milosh76 Link to comment
Milosh76 Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 (edited) Ovo prvo ti je Rusi okupiraju Norvesku zbog nafte, bice i II sezona. a ovo drugo ti je mini serija od 5 epizoda Nacisti okupirali Britaniju Edited March 1, 2017 by Milosh76 Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 dobar norveski nobel ko god da je preporucio Link to comment
mammy two shoes Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Le Bureau bindžujem ko nezdrav, serija zakiva ! Špijuni, dupli špijuni, dvostruki životi... Jbt, ove francuske/norveške/danske/... serije su odlične, ne gledam više one mejnstrim limunade ič! hvala na preporuci. ovo je prava poslastica. Link to comment
Milosh76 Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 ima li negde domacih prevoda? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment
Gylfi Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Mene smorili Okupirani, dao sam im fore 4 epizode. Dosta. Nekako mi sve labavo prepucano i neharizmatično. Nikakvu skandinavštinu ne osetim. Pustio Treme pilot. Kolki je car David Simon, kroz jednu epizodu već te veže za likove i unese više života na ekran nego ostali u celim serijama što naprave. Link to comment
stajebrebilo Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Mene smorili Okupirani, dao sam im fore 4 epizode. Dosta. Nekako mi sve labavo prepucano i neharizmatično. Nikakvu skandinavštinu ne osetim. Pustio Treme pilot. Kolki je car David Simon, kroz jednu epizodu već te veže za likove i unese više života na ekran nego ostali u celim serijama što naprave. Daj im sansu. Pritisak se polako pojacava. Link to comment
stajebrebilo Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 ima li negde domacih prevoda? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Nisam ni trazio, imas one eng u fajlu, meni ok... Link to comment
renne Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Noćas velikim krodsoverom krenuo Chichavo Justice Link to comment
Frank Pembleton Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Noćas velikim krodsoverom krenuo Chichavo JusticeŠta su sad uvezali? Chicago PD? Link to comment
Recommended Posts