Lrd Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 zrtvovacu se, pogledacu Ballers. Živ bio. A, šta vam je ovaj Ballers sa 'Rock' Johnsonom, koji pominjete? Opet neki feminizam? To je taj. A nema više feminista na forumu, tako da ne znamo. :(
Ajant23 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Baš idem da gledam True Detective, pa mi ne staj na žulj. Syme nam je bio jedini delegat sa te strane zdrave pameti. Ko zna kako će ovo sada ići, pogotovo sada kada se Vini povukao kao Krstić...
Blojler Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Ballers su okej. pola sata su epizode, nema nekih pretencioznih momenata, likovi pitki odmah skapiras ko je ko, Majami, lova, zene lakog morala i oksudno odevene, Rok u odelu, dugmici pred pucanjem... videcemo kako prica ide dalje ali nemam nekih prevelikih ocekivanja. dodje mu kao Suits sa crncima bez lelemudjenja i paljevine oko nevaznih slucajeva.
John Coltrane Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Telohranitelj Tonyja Starka redovno prati tu seriju: edit: nije to za tebe. Fali im estetska prefinjenost nekog od kanadskih l'auteura kakve ti mahom pratiš... A sta je, po tebi, za mene, sta bi mi ti preporucio da gledam?
boshoku Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 (edited) gleaj entourage ako nisi - laganini serija, te ima brdo epizoda ed: a ima i saše grej :P Edited June 22, 2015 by boshoku
James Marshall Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ima li kakvih vijesti o The Man in the High Castle?
boshoku Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 priprema se, neam pojma kaće startuje (al sam ti objasnio, svaka mi čast)
James Marshall Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Sve si rek'o, nema potrebe da ti repliciram (a evo to ipak činim)
Apollo Creed Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ballers su okej. pola sata su epizode, nema nekih pretencioznih momenata, likovi pitki odmah skapiras ko je ko, Majami, lova, zene lakog morala i oksudno odevene, Rok u odelu, dugmici pred pucanjem... videcemo kako prica ide dalje Gledao sinoć na hbo...dugmići su najjači utisak. Sigurno najbolja serija trenutno, toliko je retard na mnogo nivoa da je to nestvarno. Mogli bi eventualno pojačati broj goozica i sisa,ali i ovo je sasvim dobro.
boshoku Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 si brojao koliko puta je fak, fakr, madafakr... i slično, pomenuto? valjda je to kul
Weenie Pooh Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 (edited) Ima vrata što idu ovako !_o_! Edited June 23, 2015 by Weenie Pooh
Lrd Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Last Man on Earth bi trebalo da je SF, ali je u stvari sranje u oblandi drame. Odoh da gledam Blackish, pa ću onda iZombie.
Miljenko Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Odgledah i ja iZombie. Ocekivao sam neko smaranje, ali je ispala sasvim korektna serija na kraju. Sada treba docekati narednu sezonu. <_<
Recommended Posts