Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

on je dobar u obe ali druga sezona je, na zalost, dosta slabija.

Bice i trece i cetvrte
Posted
9 hours ago, Jimmy Kowalski said:

U prvoj sezoni su lutali malo koliko treba da bude ozbiljno, koliko komicno. U drugoj su pronasli pravi balans, uigrali se, plus je zanimljivija tematika..

Naprotiv, prva sezona je maestralno drzala balans izmedju humora i 'ozbiljne radnje' uz mnostvo odlicnih likova.

Druga je mnogo slabija i po zahvatu i po humoru i po likovima uz mnogo stereotipniju pricu.

Posted

Nisi u pravu, ja sam u pravu..  :bee:

• Haha 1
Posted

Svi ste u pravu dok ne spoilerisete [emoji2]

Posted

nije baš da je drastična razlika, ali generalno je u pravu :sleep:

posebno za stereotipniju priču

Posted

Andor izgleda kao da su ovi što su pravili sve od Star Warsa od kupovine od strane Disney-a seli za sto i rekli "ajmo sada sve drugačije".... Duboka, detaljna, ozbiljna priča, odlično napisana, sa kompleksnim dijalozima, uz gomilu dobrih likova. Posebno mi se dojmi Dedra, razbija. Imperija i njeni mehanizmi prikazana bolje nego u svim dosadašnjim filmovima, akcenat je na priči i glumi, prosto mi je neverovatno ovakvo nešto od disneya sa obzirom šta smo sve gledali. Gadžeti, enterijeri, eksterijeri odlično dizajnirani a ne preakcentovani, odaju utisak realnosti, kao da takav svet stvarno postoji. 

Sve u svemu - odličan.

• +1 1
Posted

Andor vaistinu odličan. Bukvalno i ljudi koji ne znaju skoro ništa o SW je hvale.

A i Pam&Tommy je dosta zabavna serija.

Posted (edited)

samo su našli ozbiljne kreativce i sklonili se da ne smetaju. showrunner tony gilroy ima mislim oskara za najbolji originalni scenario (michael clayton), a brat dan je jedan od pisaca (nightcrawler, prvi film koji mi padne na pamet kao pričamo o modernim remek-delima)

to je prilično sve što ove franšize treba da rade, dovuku ozbiljne ljude i daju im odrešene ruke. nekad bi bilo hit, nekad miss, ali u globalu bi bilo dosta zanimljivije od marvelovih komiteta. mali problem je što publika ne traži previše umetnosti u svojim franšizama, niti je nešto posebno nagrađuje i kad je ima.

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

The Offer 

Kako se pravio Kum po istinitim dogadjajima. Sjajni glumci, odlicna dinamika, topla preporuka.

• +1 2
Posted
2 minutes ago, mustang said:

The Offer 

Kako se pravio Kum po istinitim dogadjajima. Sjajni glumci, odlicna dinamika, topla preporuka.

Jesi dosla do scene sa vecerom? Sjajna je.

Posted
19 minutes ago, kipo said:

Jesi dosla do scene sa vecerom? Sjajna je.

Prosla. Čarobna :wub:

Posted

Gleda se. Dobra zabava..

• +1 1
Posted

ne dajte se prevariti, uprkos tonijevim preporukama the english je odličan :fantom:

• Tužno 1