Mil@n Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Bosch Legacy, jednostavno ne razumem čemu... On je sad kao PI, i kao evo pet epizoda traži nečije dete, ok, kontam da će biti neki rasplet ali ovo do sada je dosadno ali baš, a pod plotovi ništa bolji, neki Rusi i neka mafija, blablabla. Smor. 1
mustang Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 1 hour ago, Mil@n said: Bosch Legacy, jednostavno ne razumem čemu... On je sad kao PI, i kao evo pet epizoda traži nečije dete, ok, kontam da će biti neki rasplet ali ovo do sada je dosadno ali baš, a pod plotovi ništa bolji, neki Rusi i neka mafija, blablabla. Smor. Bas je dobar bio bosch, ne znam o cemu pricas. Malo moraju vijuge da se koriste, mozda nisi navikao? 1
Mil@n Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 25 minutes ago, mustang said: Bas je dobar bio bosch, ne znam o cemu pricas. Malo moraju vijuge da se koriste, mozda nisi navikao? Možda ti treba da ih koristiš kad gledaš seriju tipa Bosch, ja ne Al ok, potpuno logično da se tebi sviđa.
mustang Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 11 minutes ago, Mil@n said: Možda ti treba da ih koristiš kad gledaš seriju tipa Bosch, ja ne Al ok, potpuno logično da se tebi sviđa. Ne brini, I got you
steins Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Ljudi valja li taj Boš?Sent from my SM-N970F using Tapatalk
mustang Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 (edited) 5 minutes ago, steins said: Ljudi valja li taj Boš? Sent from my SM-N970F using Tapatalk Valja! Sipaj viski dok gledas Prvo gledaj Bosch pa legacy btw, moj kraj LA uglavnom Edited October 16, 2022 by mustang 1
steins Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Valja! Sipaj viski dok gledas [emoji4] Prvo gledaj Bosch pa legacy btw, moj kraj LA uglavnom Draga, ja ako krenem da sipam viski dok gledam, postaće mi svejedno. Uživaću i uz Mapet šou Sent from my SM-N970F using Tapatalk 1
Milosh76 Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Ljudi valja li taj Boš?Sent from my SM-N970F using TapatalkSerija Bosch je odlicna, Bosch legacy nisam gledao, ali planiram da joj dam sansu. 1
Sara Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Svi hvalite Boscha, probala jednom da gledam i ne ide mi. Ne svidja mi se glumac nikako. Sad sam u totalno susnom periodu sto se serija tice pa bih mogla ponovo da probam. Mozda mi se ukus promenio🙂
napadaj Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Prva sezona Boscha je odlična, naredne 2-3 dosta dobre, posle toga yawn, a taj spin-off neću ni da gledam. 1
steins Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 https://www.imdb.com/title/tt14923244/?ref_=vp_vi_tt Ideeemoooo
black mirror Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 9 hours ago, Sara said: Svi hvalite Boscha, probala jednom da gledam i ne ide mi. Ne svidja mi se glumac nikako. Sad sam u totalno susnom periodu sto se serija tice pa bih mogla ponovo da probam. Mozda mi se ukus promenio🙂 i meni isto, mislio sam da necu moci da gledam ali posle par epizoda naviknes se jer bosch je vrhunska serija
mraki Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 On 5.10.2022. at 21:19, mustang said: Ne znam hocu li gledati, potpuno sam se ohladila...to je kada ti se omiljeni lik usere u stvarnosti i podrzava politicki nekog na koga ti se povraca. I ja se nešto skroz ohladih tokom 4. sezone, doduše ne iz istih razloga. Baš je nekako slabo i sve već vidjeno bilo, počeše svi likovi da mi idu na kurac. Nije ovo tip priče koji može uspešno voziti toliko sezona. Verovatno ću jednom odgledati i 5. ali nije da čekam sa nestrpljenjem.
Recommended Posts