Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, jms_uk said:

thank-you-michael-scott.gif

Sve vreme mi je bio naslov na vrh jezika. Vidim da sam dobro upamtila da je u pitanju crnkinja ili spanjolka :laugh::isuse:

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Navukla se na seriju industry, mala sto glumi harper je odlicna i njen boss. Engleska serija sa dvoje usa glumaca, vrli subtilno postavlja stvari na svoje mesto, nor. socijalni status, ethnicity...

Ima i seksa ako ce ti da vas privuce :lolol: sve su slibodniji iz epizode u epizodu 

I muzika je dobra. 

Na hbo je

Edited by mustang
  • +1 1
Posted

Izašla nova sezona Kobra Kai, same old same old, barem su konflikte prebacili na starije, da se ona jadna deca ne mlate gde god stignu iz epizode u epizodu... :rolleyes:

• +1 1
Posted
5 hours ago, Mil@n said:

Izašla nova sezona Kobra Kai, same old same old, barem su konflikte prebacili na starije, da se ona jadna deca ne mlate gde god stignu iz epizode u epizodu... :rolleyes:

Baš tako, malo su eskalirali, ubacili krv i psovke tu i tamo ali je sve ostalo manje više isto. Da je sreće naredna sezona bi bila zadnja. Ovako deluje da će da nastave bar još 2-3 sezone.

Još ako bi nepotrebni mali crnja mogao da nasilno strada, to bi onako unapredilo seriju za jedno 20%

Posted
2 minutes ago, *edited by mod said:

Baš tako, malo su eskalirali, ubacili krv i psovke tu i tamo ali je sve ostalo manje više isto. Da je sreće naredna sezona bi bila zadnja. Ovako deluje da će da nastave bar još 2-3 sezone.

Što se mene tiče, i ova je višak, jednostavno je isprano sve a i od početka dosta amaterizma u celoj priči, pre svega glume. 

2 minutes ago, *edited by mod said:

Još ako bi nepotrebni mali crnja mogao da nasilno strada, to bi onako unapredilo seriju za jedno 20%

:laugh:

Samo 20? Ogavan je. Baš sam razmišljao, nema šanse da ga neko do kraja sezone ne polupa ko pi*du, to mi je glavni motiv da gledam. 

• +1 1
Posted
11 minutes ago, Mil@n said:

Što se mene tiče, i ova je višak, jednostavno je isprano sve a i od početka dosta amaterizma u celoj priči, pre svega glume. 

:laugh:

Samo 20? Ogavan je. Baš sam razmišljao, nema šanse da ga neko do kraja sezone ne polupa ko pi*du, to mi je glavni motiv da gledam. 

Jeste, trebalo da bude gotovo posle turnira. Sve ovo sad je cedjenje drenovine. Kako su krenuli neće se smiriti dok ne bude Cobra Kai u svemiru i dok ne uvuku bukvalno svakog ko je ikada pomenut u bilo kom delu filma. Tako da neka se spremi Hillary Swank.

A crnja je iritantan do bola od kako se pojavio. Ne može se reći da li je gori kada ga muče ili kada on muči.

Zanimljivo je da su borbe malo napredovale a da je sam karate devalvirao na nešto što svako savlada za manje od sezone. Ali dobro od kako se završio TWD u redu je da imam jedan guilty pleasure.

Posted
9 hours ago, mustang said:

Navukla se na seriju industry, mala sto glumi harper je odlicna i njen boss. Engleska serija sa dvoje usa glumaca, vrli subtilno postavlja stvari na svoje mesto, nor. socijalni status, ethnicity...

Ima i seksa ako ce ti da vas privuce :lolol: sve su slibodniji iz epizode u epizodu 

I muzika je dobra. 

Na hbo je

jel to ova serija

https://www.hdsaprevodom.com/serija/industry

Posted

Izasle su prve dve epizode cetvrte (i zvanicno poslednje) sezone Atlante.

• +1 2
  • Wub 1
Posted

Izbindžovah ovih dana 'Berija'. Dosta dobar, hvala vam svima na preporuci.

• +1 1
Posted
On 16.9.2022. at 18:29, mustang said:

Ta. Pilot je mekana, blaga.

E to sma nešto počeo oa stao, mogao bih taman da nastavim…

Posted

Meni iskače neki Beri kao Barak Obama...

....shiit has hit the fan.
Posted
1 hour ago, mraki said:

E to sma nešto počeo oa stao, mogao bih taman da nastavim…

U jednom trenutku sam počela da ubrzavam scene seksa, postalo mi dosadno. Cisto da znas. 

I malo je naivno sa finansijske strane kako rade..al ok. 

Buy the dip. Puts on VIX. Fuck Bitcoin :D

• Haha 1
Posted

prvih par asocijacija na industry, tj. finansijski milje su mi billions i nemacki bad banks - obe na hbo.

billions je maltene klasik (prve 3, 4 sezone) i kapiram da ga malo ko ovde nije pogledao, dok je bad banks (prva sezona) pravi mali hbo skriveni dragulj - odlicna prica, likovi, gluma & produkcija. (ponajbolje od nemaca jos od svester elke...)

Posted
7 hours ago, SmudgeYorkshire said:

Koji Berija bre? Onaj Staljinov ili nesto drugo? Pa daj link jbg