Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
On 19.4.2022. at 14:31, Joe D said:

majstor :smiley_hail:

ovo mi je možda i omiljeni detalj:

One major difference here is that most the people being portrayed are still alive, still have a legacy that is important to them. I may have made up words and actions for Queen Victoria, but I didn’t denigrate her.

ali... i pored svega, meni je serija nekako zabavna i vuče na dalje gledanje.

mislim da to više govori o meni nego o seriji, o mom konzumerizmu ka svemu što dotiče teme na koje se ložim.

Posted

Ko ima pickbox i ima vremena može da pogleda seriju The Five.
Malo su je razvukli ali vredi gledati do kraja.
Trivia:
Epizoda Radeta Šerbedžije čiji lik u mladosti gluma Dragan Mićanović.

... Shiit has hit the fan

• +1 1
Posted

Foundation je odlicna. 

Potpuno mi je nejasno zasto ima osrednju ocenu na IMDBu. Beskrajno puta je bolja od, sta znam, Vucijeg vaspitanja.

• +1 1
Posted

Better Things nova sezona okej, možda malo lošija od prethodnih ali ću da sačekam još malo pre nego što presudim

Posted

Halo odlican sf, mozda i ponajbolji, bar za ovih pet epizoda u zadnjih nekoliko godina.

From jako dobra horor serija, sve vec vidjeno, ali jako nepretenciozno uklopljeno, slistio sezonu za 2 dana

Posted
On 7.4.2022. at 22:47, mustang said:

Severance odlicna 

On 11.4.2022. at 7:41, napadaj said:

Sinoc odgledao prvu ep, izvrsna Stillerova rezija. Kupio me je atmosferom, kao i izborom glumaca. Deluje da ce da bude serija po mom ukusu..

Posted

slow horses - imho ponajbolja britanska mini serija u poslednjih 10ak godina, sve je tu: klasican spijunski zaplet, sjajan cast, dry english humour taman koliko treba i sveukupno bas dobra prica/voznja u prvih 5 epizoda. sutra vece je veliko finale, a izgleda ce biti i sledece sezone...

• +1 1
  • Hvala 2
Posted (edited)
6 minutes ago, Nebojsa said:

slow horses - imho ponajbolja britanska mini serija u poslednjih 10ak godina, sve je tu: klasican spijunski zaplet, sjajan cast, dry english humour taman koliko treba i sveukupno bas dobra prica/voznja u prvih 5 epizoda. sutra vece je veliko finale, a izgleda ce biti i sledece sezone...

I da dodam: Geri Oldman u ulozi kakvog ga nismo videli dugo vremena, fenomenalna Kristin Skot Tomas, grupa tzv.gubitnika iz špijunskog sveta, višeslojni dijalozi ( mala škola: Kako mučiti svoje kolege učtivim razgovorima). A tek sam odgledala dve epizode.

Edited by makondo
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, Nebojsa said:

gde gledas? 

Posted

Jel ima titlova za te Slow Horses?

Posted

Engleski, francuski ....... Nisam sigurna da ima "domaćih" titlova, ali oni brzo izađi na podnapisi.net i sl sajtovima jer je serija trenutno aktuelna( a snimaju i drugu sezonu).

Posted
5 hours ago, Aleksija said:

gde gledas? 

serija ide na apple tv plus - 5$/m. od aktuelnijih naslova na istom, mogu jos da preporucim: ted lasso, severance i tehran. zeni se dopao i the morning show.

32 minutes ago, Frank Pembleton said:

srpskih zasad ne.

• Hvala 1
Posted
19 hours ago, Frank Pembleton said:

ti ne znaš engleski?