February 20, 20223 yr On 16.2.2022. at 20:42, pariah said: ako ste kao ja gledali generation kill kada je izašao i onda nekako skroz zaboravili na ovu genijalnost pa nakon skoro 15 godina reprizirali- you 're in for a treat. od ajsmena, pa preko zigija iz zice i njegovih neprestanih teorija podgrejanih spidom provided by us army naravno, pa preko novinara r stonesa, onog narednika imbecila sixte i na kraju potpukovnika koji sebe zove godfather i za koga sam bio ubeđen da sigurno ima ozbiljan problem sa glasnim žicama kad ono čovek glumi... u moru ovih novih netflix sranja i bledih novokomponovanih hbo-ovih pokušaja od mini serija- ovo mi je vratilo veliki kez na lice. Hvala za ovo. Propustio sam ovu seriju ... Genijalno !!!
February 23, 20223 yr Izašao pilot od serije End game. Nije loše, dinamično. Da se vidi kako će dalje.
February 28, 20223 yr Vredi li gledai Euforiju?Vidim jak hajp a i rejtinzi su ludilo.Meni je ok serija iako ne volim te srednjoskolskeSent from my FRD-L09 using Tapatalk
February 28, 20223 yr 3 minutes ago, gagilija said: Meni je ok serija iako ne volim te srednjoskolske Sent from my FRD-L09 using Tapatalk e baki svaka cast kad mozes to da ne volis
March 1, 20223 yr po timeline-u yellowstone se dešava 100 i kusur godina kasnije i zamišljena je kao prolog. sinoć mi je to prošlo kroz glavu da bi zbog ocd-a bilo bolje da sam ga gledao prvo ništa nećeš izgubiti ako ga pogledaš pre niti će ti umanjiti zadovoljstvo mislim da je bolji combo ys pa 1883
March 8, 20223 yr Odgledah prve 3 epizode britanske serije The Ipcress file, po onom filmu iz 1965 sa Michael Cain-om. Odlično uradjena.
March 8, 20223 yr Steta sto nema vise tih ekranizacija Lena Dejtona, romani su mu odlicni. @jms_uk jel si cuo da ce biti 10ta sezona The Blacklist? Edited March 8, 20223 yr by Milosh76
March 8, 20223 yr Jesam, mada (mi) nije vise to to, od kad nema Lizzie. Sent from my iPhone using Tapatalk
March 8, 20223 yr Samo da izrazim zaprepašćenje da L. J. Gibbs sklonjen iz NCIS [emoji15]... Shiit has hit the fan