Caligula Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Francuska serija Zone Blanshe Gledao zbog fotografije i kastinga, ostalo bas i ne vredi
Mil@n Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Skoro sam završio prvu sezonu The Last Kingdom. Dakle, sviđa mi se, gledljivo je, zapleti i priča su skroz ok, gluma može bolje, kao i kasting. Ali u odnosu na prvih par sezona Vikinga koji su ko stvoreni za usporedbu, produkcijski i režijski ovo je tri puta lošije, glumački i po likovima da ne pričam. Ovo ne znači da ne treba gledati Last Kingdom koji je ponavljam skroz ok, samo su Vikinzi kidali žestoko u svakom smislu prve 3 sezone gde je krenuo pad.
mustang Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 (edited) cekaj milane, gledaj dalje alfred i uthred...ko god ih pisao za seriju, ruke mu se pozlatile! meni vikinzi prvih par epizoda nisu legli na primer ali the last jeste Edited June 11, 2020 by mustang
Mil@n Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Gledaću, nema šta, dobra mi je serija, ponovio sam dva puta. Samo su mi Vikinzi bukvalno klasa iznad u svakom smislu. Jedan Ragnar ih jede sve za doručak, ono je jedan od najjačih i najbolje osmišljenih/odglumiljenih likova ikada.
mustang Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 taj ragnar iz the last kingdom se pojavljuje i u vikinzima?
Mil@n Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Ne znam da li je isti lik u pitanju, predpostavljam da jeste. Tvorac Vikinga se dosta držao istorije i događaja iz iste - Michael Hirst. A znaš ga možda i po Tudorima.
mustang Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 (edited) no tudori prvih par mi nije leglo ...boze bas sam komplikovana.... sad cu da vidim za ragnara Edited June 11, 2020 by mustang
ToniAdams Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 vikinzi su jedna od najgorih serija ikad, a ako je ovo jos gore od vikinga onda moram gledati. jedino lagerta je zena za sva vremena, sto bi reko marinko rokvic.
Milošica Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Uh ni meni Vikinzi ne prijaju uopšte,a baš sam očekivao da ću se navući.Čak mi je i Black Sails npr. bolja serija.
Бруклинский Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 Black Sails je odlicna serija, ona lokacija gde su snimali je spektakularna, jedino sto ima malo melodramatike i to sto su neki likovi vise bodibilderi, a manje gusari Nego upravo se zavrsila druga sezona serije What We Do in the Shadows, rekao bih da je za nijansu slabija od prve i da ima nekih recikliranih fora, ali svima kojima se svidela prva sezona, verujem da ce podjednako uzivati i u ovoj drugoj, opet je onaj "energetski vampir" ukrao svaku scenu u kojoj se pojavio, a vec je najavljena i treca sezona. https://www.imdb.com/title/tt7908628/
John Coltrane Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 8 hours ago, ToniAdams said: vikinzi su jedna od najgorih serija ikad, a ako je ovo jos gore od vikinga onda moram gledati. jedino lagerta je zena za sva vremena, sto bi reko marinko rokvic. Jel gora od Nemanjica?
Ros Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 13 hours ago, mustang said: taj ragnar iz the last kingdom se pojavljuje i u vikinzima? nije. u last kingdomu se pojavljuje ube, ragnarov sin a pominje se ivar boneles. last kingdom je istorijski tacniji od vikings, ali vikingsi imaju jaču glumačku ekipu i skuplja je serija. takodje mislim da su kulise u vikings suviše ulickane. realnije mi deluju zgrade i prostorije u last kingdom
Mil@n Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 nije. u last kingdomu se pojavljuje ube, ragnarov sin a pominje se ivar boneles. last kingdom je istorijski tacniji od vikings, ali vikingsi imaju jaču glumačku ekipu i skuplja je serija. takodje mislim da su kulise u vikings suviše ulickane. realnije mi deluju zgrade i prostorije u last kingdomA šta sa Kraljem Ragnarom, Utredovim ćaletom koji je bio samo u prvoj epizodi? A sad ćao idem Tonija da počastim adekvatnim emotikonom. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Recommended Posts