jms_uk Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 34 minutes ago, Arkadija said: Pre Sada mi uopšte nije jasno Hide contents pre nekoliko sezona Red i ostali su nabasali na njegovu ženu, koju je onda on otpremio na Karibe. U ovoj sezoni Dženifer mu otkriva da joj je majka umrla, i to posle razgovora iz koga provejava kao da Red nema pojma gde je bila ta žena. Da li je u nhegovom životu sve laž? I kakve veze sa svim ovim ima otac Katarine Rostove? Izgleda da on [nekako] zna da Rejmond nije Rejmond
marv Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 counterpart - preporuka za tonija dje ces bolje nego ove ps. ima i sise
kud u maglu Simoviću Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 @Hamlet Strašni ntflx izbacio s02 13 reasons why
Mil@n Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 (edited) Da kažem par stvari oko španske money haiste. Ako sam dobro razumeo, oni su iscenirali bežanje pa se vratili da bi ispalo da oni slučajno sidžuju trezor. If so, sigurno slučajno imaju sve one stvari sa sobom, detektore i ostale alatke kada su doktori ulazili na operaciju, 3 garniture maski, 76 odela za taoce, opremu da sjebu komunikaciju, veze... Toliko je očigledno da su "došli da ostanu" da boli, i imajući u vidu to, glupo je što ih panduri puštaju da rade šta god danima i danima. Odnos sa taocima (čitaj sa Arturom) krajnje upitan, čovek ih buši na sve strane, sve mu praštaju, sve dozvoljavaju... /Vini mod off/. Takođe, likovi su mi neubedljivi, klišeiziranih pozadina... Jedino sa Najrobi možda čovek da se konektuje... Sama priča je dobro napisana, zanimljivo je za gledanje, što je valjda najbitnije. Edited May 18, 2018 by Mil@n
kud u maglu Simoviću Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 bokte mazo pa nisi u žiriju kana. rke koke opuštanje, fina muzika, kul likovi, ima srba
Mil@n Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 3 minutes ago, jms_uk said: @Mil@n sta je sidzovanje/sidzanje? Siege - opsada @ kums jes, ima Srbenda koji je izgovorio 100 reči na srpskom od koga su 101 psovka, već vidim da će neko društvo za zaštitu srpskog nacionalnog identiteta da reaguje Msm, kontam sve, limunada, i tako to.. U suštini, do pre par godina dok nije krenula hiperprodukcija, manje više je sve valjalo i to baš valjalo od serija što sam probirao, a sada sve više i više meh izdanja.. Preliva se Holivudski scenario™ na tv segment..
nezvanova Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 bad banks, ne loša... paula bir je preslatka i odlicna glumica, a prica ne preterano komplikovana cak i za nas koji se u bankarske termine i problome ič ne doznajemo :-)
I*m with the pilots Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 bad banks, ne loša... paula bir je preslatka i odlicna glumica, a prica ne preterano komplikovana cak i za nas koji se u bankarske termine i problome ič ne doznajemo :-) Preporučila ja na temi o serijama na drugim jezicima, prvo nismo očekivali mnogo ali je bilo dovoljno zanimljivo da pratimo, iako nam neke bankarske stvari nisu bile skroz jasne. Biće i druga sezona, najavio ZDF, dobro je primljena ovdem. Inace, slatkica je Paula Ber (dugačko e)
kud u maglu Simoviću Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 @Mil@n da li će nam se neka serija svideti najviše zavisi od našeg trenutnog raspoloženja i očekivanja. što je prvo u +, a drugo u - tim pre ćemo se oduševiti kakvim smećem
Mil@n Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: @Mil@n da li će nam se neka serija svideti najviše zavisi od našeg trenutnog raspoloženja i očekivanja. što je prvo u +, a drugo u - tim pre ćemo se oduševiti kakvim smećem Nisam siguran da najviše zavisi od toga. Priče/scenaria su u novjim serijama površne i slabe, a oni su najbitnije. Gomila novih, slabih, neubedljivih glumaca, umetnost u drugom planu, široke mase u prvom, evo npr lost in space. Odlična uvodna priča i premisa, ali sve ostalo je jednostavno... Prosek, i to je to. Jer mora da se gleda od 7-77. Primera milion.. Ali svakako utiče i trenutno raspoloženje i dodatne okolnosti, ali ne verujem da mogu da prave (baš toliku) razliku. Nije meni heist sranje, samo ću ga zaboraviti 3 sekunde posle gledanja.
Ajant23 Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 La Mante Sve u svemu, zadovoljavajući triler. Ima svojih slabosti i baš su bez svega toga i mogli, ali ostalo je odlično...
Recommended Posts