Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Ne znam da li [jos] neko prati Timeless - ova poslednja, dupla, epizoda je bila super. Samo ne mogu da pohvatam je li kraj sezone ili ne.

Posted
On 15.5.2018. at 17:20, Skyhighatrist said:

Nisu, idu od 12.05. do 09.06.

Kambrbeč zakiva, vaistinu.

taman za nas domacice. skida se...  

Posted
On 17.4.2018. at 1:49, maheem said:

On 4.5.2018. at 9:22, ToniAdams said:

meni je cak sam dizajn grdji od ocajnog cgi-a

Kakva god da je, mečka je upravo ovako i opisana u knjizi. 

Inače, moji su utisci potpuno suprotni, ali to je stvar ukusa, šta ko očekuje od serija - moja su verovatno besmislena :D, odnosno da se mene pita (jer se kunem u knjigu), bilo bi mnogo više dijaloga, preispitivanja, sećanja, tugovanki i moralnih dilema kakve su u knjizi. Sigurno je da bi takva serija mnogima bila smor.

Spoiler

U tom smislu, neki likovi su prenaglašeni, jer su izabrani kako bi u kraćem obliku ispratili čitavu priču. Tako mi na primer nedostaje Irving, koji ima čitavu priču iza sebe, i to aktuelnu, a Hiki je samo jedan od likova, a u seriji je njegova uloga skoro centralna. Krozijer takodje ima mnogo detaljinu priču oko svog alkoholizma, i to što je štrpnuto u seriji i što nije jasno, je upravo zbog toga.

Slažem se da je kraj mogao da bude kao u knjizi, tu na kraju ima i dosta objašnjenja mitologije. Ako se ne varam, mislim da se Hiki u knjizi smrzao pored Mansona, a Tuunbak ga je zaobišao, nije ga pojeo.

I meni je druga polovina epizoda nedovoljno autentična u vezi hladnoće. A te epizode (zemlja kralja Vilijama) su snimane na otoku Pagu, tu nikako i ne može da bude hladno :)

Posted
1 hour ago, jms_uk said:

Kakav kraj pete sezone Blacklist!

:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Već je izašlo?

Jel ima i sledećegodine ili su konačno završili?

Čim stignem kući, moram da pristavim.

Posted
Just now, Arkadija said:

Već je izašlo?

Jel ima i sledećegodine ili su konačno završili?

Čim stignem kući, moram da pristavim.

Sezona je zavrsena tako da mora da bude bar jos jedna :D

Posted (edited)
9 minutes ago, jms_uk said:

Sezona je zavrsena tako da mora da bude bar jos jedna :D

Siguran si da je obnovljeno za još jednu sezonu?

Ne bih volela da da nas ostave sa nekim klifhengerom, i da onda ne nastave.

Edited by Arkadija
Posted
1 minute ago, Arkadija said:

Siguran si da je obnovljeno za još jednu sezonu?

Ne bih volela da da nas ostave sa nekim klifhengerom, i da onda ne završe.

NBC has ordered The Blacklist Season 6, meaning there will be at least 22 more episodes of the James Spader thriller.

Posted
Just now, jms_uk said:

NBC has ordered The Blacklist Season 6, meaning there will be at least 22 more episodes of the James Spader thriller.

:D

Posted

A i kraj nije cliffhanger, vise najava sta nas ceka.

Posted
2 hours ago, jms_uk said:

A i kraj nije cliffhanger, vise najava sta nas ceka.

Vaistinu nije. :)

Uf, ko će sada da dočeka novu sezonu.

Moram da priznam da sam pomislila 

Spoiler

ali samo na momenat, u epizodi kada Redington u kafiću priča sa svojom ćerkom Dženifer, šta ako ona sad pogleda u njega i kaže, ti nisi moj tata. Ali samo na momenat sam pomislila, i pustila sam tu misao da pobegne.

Posted

Da razbijem pricu o Blacklist-u, dok nekome ne izleti neki spolier :D 

Skinuo sam Homicide: life on the street prve 3 sezone... :D i planiram opet da gledam... jedna od omiljenih pandurskih serija. A na kanalu DIva ponekad odgledam Law and order sa detektivom Gorenom u glavnoj ulozi i to me podstaklo da skinem opet Homicide :D

Posted
1 hour ago, Arkadija said:

Vaistinu nije. :)

Uf, ko će sada da dočeka novu sezonu.

Moram da priznam da sam pomislila 

Hide contents

ali samo na momenat, u epizodi kada Redington u kafiću priča sa svojom ćerkom Dženifer, šta ako ona sad pogleda u njega i kaže, ti nisi moj tata. Ali samo na momenat sam pomislila, i pustila sam tu misao da pobegne.

Ja sam se u ovoj poslednjoj epizode pitao 

da nisu to kosti 'prave' Elizabeth Keen, mada sam tokom cele ove sezone iz nekog razloga mislio da je u pitanju Katarina, njena majka

Posted

Pre

21 minutes ago, jms_uk said:

Ja sam se u ovoj poslednjoj epizode pitao 

Hide contents

da nisu to kosti 'prave' Elizabeth Keen, mada sam tokom cele ove sezone iz nekog razloga mislio da je u pitanju Katarina, njena majka

Sada mi uopšte nije jasno

Spoiler

pre nekoliko sezona Red i ostali su nabasali na njegovu ženu, koju je onda on otpremio na Karibe. U ovoj sezoni Dženifer mu otkriva da joj je majka umrla, i to posle razgovora iz koga provejava kao da Red nema pojma gde je bila ta žena. Da li je u nhegovom životu sve laž?

I kakve veze sa svim ovim ima otac Katarine Rostove?

Posted

Sutra počinje nova sezona Humans

noticia-humans.jpg