steins Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 sad sam yavršio drugu sezonu Lethal Weapon-a Ne verujem šta su uradili, ni zašto su to uradili?????? ovo je najgori kraj svih serija ikada..........
jms_uk Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 3 minutes ago, steins said: sad sam yavršio drugu sezonu Lethal Weapon-a Ne verujem šta su uradili, ni zašto su to uradili?????? ovo je najgori kraj svih serija ikada.......... Zato sto je glumac dobio otkaz.
steins Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 2 minutes ago, jms_uk said: Zato sto je glumac dobio otkaz. To je bulja. Jbmim mater
jms_uk Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 2 minutes ago, steins said: To je bulja. Jbmim mater Kao, pise da ce mozda biti i 3. sezone, ali to nece biti to.
steins Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Kao, pise da ce mozda biti i 3. sezone, ali to nece biti to.Naravno da neće. Ovs dvojica su imala odličnu hemijuSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sludge Factory Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 6 hours ago, kipo said: Three days of the Condor Pravda za Rubicon!
Frank Pembleton Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Uhhh Rubicon...Žao mi što je ukinuše, a opet možda bi je sjebali skroz......shiit has hit the fan....
*edited by mod Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Odgledao rumunski Umbre (Senke) na HboGo. Rumunski uterivac dugova, koji od mafije krije da ima porodoci a za porodicu radi kao taksista. Zena misli da je vara, deca ne slsaju, gazda zajebani bivsi DBovac Sekuritateovac, jednostavno teskoba kao takva, glamura bez, u poredjenju sa ovim Gomorrah deluje kao 90210 U svakom slucaju znenadjujuce kvalitetno, doduse pretezno u glavnom toku price, sporedne price se pomalo ponavljaju i predvidive su dok glavna vozi od pocetka do kraja. Dve sezone cele snimljene a i treca ce biti samo Boga pitaj kad.
kipo Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 2 hours ago, Sludge Factory said: Pravda za Rubicon! 2 hours ago, Frank Pembleton said: Uhhh Rubicon... Žao mi što je ukinuše, a opet možda bi je sjebali skroz... ...shiit has hit the fan.... Dakle, preporuka za Rubicon?
Sludge Factory Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 31 minutes ago, kipo said: Dakle, preporuka za Rubicon? Si
kud u maglu Simoviću Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 2 hours ago, *edited by mod said: Odgledao rumunski Umbre (Senke) na HboGo. Rumunski uterivac dugova, koji od mafije krije da ima porodoci a za porodicu radi kao taksista. Zena misli da je vara, deca ne slsaju, gazda zajebani bivsi DBovac Sekuritateovac, jednostavno teskoba kao takva, glamura bez, u poredjenju sa ovim Gomorrah deluje kao 90210 U svakom slucaju znenadjujuce kvalitetno, doduse pretezno u glavnom toku price, sporedne price se pomalo ponavljaju i predvidive su dok glavna vozi od pocetka do kraja. Dve sezone cele snimljene a i treca ce biti samo Boga pitaj kad. ja pokusao, pa odustao posle pola e01 sad opet smaranje sa skidanjem(ima neka megalomanska verzija) dok ne pocnem nesto sto mi je jms preporucio, poceo sa onim hrvatskim novinama. ok je samo nekako bez emocija. sve ima, i muzika, i tekst(manje vise), fotografija, montaza, al fali nesto da im verujes 100%
darling Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 (edited) gluma? zavrsila sam casa de papel. super sam se zabavljala, ko partizanski strip da sam gledala, sva sam se bila unela ko da sam deo ekipe, i navijala, i pevala, i plakala, i sve... najrobiju i berlina sam volela do kraja svim srcem. mada ovo za berlina nisam sigurna da sam normalna Edited May 14, 2018 by darling
Sara Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Rumunska serija?! Koja? Posle 5sezona onih Bugara, to mi dođe kao prirodan sled stvari, sigurno će mi se sviđati 😂
Recommended Posts