belch Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 super, hvala oboma ja naravno, ne smem ni na bazen u ovom trenutku (a plivala sam 1km za sat vremena :0.6: ), ali čim budem mogla eto mene :)
burekdzija Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 istrcao sam polumaraton ove subote, za 1:48. ali pre toga sam isplivao 1.9 km za 39 minuta i biciklom presao 90 km za 2:45. Anything is possible. Respect!
burekdzija Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) Supermen: http://youtu.be/WI5LxRHZDG0 Trcao sam i prosle (Kispang) i ove godine (Kimeto): vreme je da neko shvati da je ova korelacija u stvari kauzalnost i da pocnu da mi placaju da trcim, garantujem obaranje svetskog :) Edited September 28, 2014 by burekdzija
burekdzija Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Jako lose. Super sam se spremio (za 3:30-3:45), vreme za trcanje idealno, ali mi je sin iz skole u petak doneo stomacni virus. Tvrdoglav kakav jesam sam rano ujutro "procenio" da je sam dovoljno ok i ipak trcao -- i raspao se. Bilo je tako lose da do pet sati (kroz cilj prosao u jedan) nisam mogao ni vodu da uzmem, a kamoli da jedem, i bilo je knap da odem u bolnicu na infuziju. Srecom nije dotle doslo i sad sam ok. Vreme lose, nesto iznad 4 sata. Uglavnom od sada pamet u glavu: na maraton samo 100% zdrav. Pozitivna strana: sad znam da necu nikad odustati, gore od ovoga ne mogu da zamislim.
ToniAdams Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 jebo to, jesi imo onaj performans pred crkvom?
burekdzija Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 :D Crkvu sam danas mogao samo da osvetim povrackom. Sad ozbiljno: performans smo pomerili za subotu bas zbog maratona, i onda se od liberalne dijaspore koja se zgrazava, ali subotom ipak mora u ikeu i na vecerinke, knjiga svela na dva slova (mene i jos jednog forumasa). POsto je bilo debilno predati pismo (a bas smo lepo pismo napisali!) sa dva potpisa, otkazali smo sve. Mada da se vratim na povracanje, pozavidela bi mi i Marina da sam to uradio.
sailorman Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Istrčala jutros 10km posle sto godina, kakav megacarski osećaj! Moram naučiti Sunčicu da lepo trči pored mene, hodanje je boring.
Djuro Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Uglavnom od sada pamet u glavu: na maraton samo 100% zdrav. u pravu si ali lako je to reci... kako se start priblizava tako ubedis sam sebe da si dobro i samoubijes se. Istrčala jutros 10km posle sto godina, kakav megacarski osećaj! Moram naučiti Sunčicu da lepo trči pored mene, hodanje je boring. svaka cast.
sailorman Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Koje biste patike preporučili za do 50-60 EUR? Sadašnje mi se pomalo raspadaju i postale su mi neudobne. To su neke reebok, ne mogu da ih nađem na netu, uglavnom imaju reckav đon i platila sam ih na sniženju (mislim 30%) 4k RSD. Jako sam zadovoljna tim patikama. Raspadaju se jer su već prešle puno kilometara, ali super su me služile. Ja inače imam problem sa ahilovim tetivama, u ovim patikama me ni jednom nisu bolele. U njima sam istrčala i svoj prvi i do sada jedini polumaraton!
Takeshi Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 nije bas neka ponuda sada, ostaci od prethodne sezone. ali, trebalo bi adidas i new balance da imaju ponesto u tom rangu. ne vredi kod nas planirati kupovinu odredjenog modela, direktan obilazak prodavnica pa sta naleti od trazene cene/broja.
sailorman Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 U pravu si za ovo poslednje. A je l imaš tip za neki outlet ili posebnu prodavnicu, tipa Planeta, Đak, itd?
Takeshi Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 na banjici, pored sportskog centra je bio dobar outlet za adidas patike. ali nisam bio par meseci a oni umeju ponudu da menjaju cesto. planetin nisam trazio, uhvatio sam za new balance popust u prodavnici u centru. uglavnom, sta god da im pise po sajtovima, ne vredi dok se ne ode direktno.
smorenko Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Koje biste patike preporučili za do 50-60 EUR? probaj sa nike oulet-om u goce delceva kod sarog merkatora, moze tamo svasta da se nadje, cesto i za manje pare od 60 evra.
belch Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) idem sutra da se trkam! :) mislim, samo da istrčim, ali mi je ovo prva zvanična trka pa sam hepi Edited October 18, 2014 by belch
Recommended Posts