Jump to content
IGNORED

Trčanje

Pixie

Recommended Posts

Posted

6.71km za 31:40, prosek 4:43 po kilometru. Otkako sam poceo da disem normalno umesto da pratim korake, kao sto sam do sad radio pa disao skraceno tj brzo, mnogo sam se popravio. Duboko disanje rulz!

• 2 weeks later...
Posted

30km trka u nedelju, na 35 stepeni.

2:25

vrat izgoren, ramena peku, koleno boli al' bilo je do jaja.

Posted (edited)

ih sta ti je to tries km...  :fantom:

:D

Edited by darling
  • 2 weeks later...
Posted

B3IMqgA.jpg

novo dostignuće, čitavih četrnaest kilometara, osećao sam se stailno i smireno i istrčao ovu kombinaciju

• 4 weeks later...
Posted (edited)

ocu da kupim patike za jesenje i zimsko trcanje. sta da gledam, gde da trazim, dal uopste postoji kategorija voterpruf patika za trcanje? il neklizajuce za sneg? po mogucstvu adidas. il salomon. 

Edited by darling
Posted (edited)

salomon je dobar za trail, pa i za sneg. probaj ga obavezno pre kupovine, mnogima ne prija.

takav adidas postoji, ima i boost. ukucaj samo "adidas gtx", ili "adidas xt", tako nesto.

Edited by Djuro
  • 1 month later...
Posted (edited)

Danas odradio 4km za nekih pola sata uz malo setnje. Juce i definitivno otkazani termini za fudbal (2x nedeljno) pa se covek mora baciti na nesto drugo. Sasvim sam zadovoljan kako sam podneo obzirom da sam pre 2 nedelje zadobio povredu na fudbalu (doduse nisu stradale noge sem par ogrebotina na golenu, vec levo rame, lakat, zglob i saka).

Nikad nisam bio dugoprugas, niti sam trcao vise od 5km, ja vise volim da trcim sa loptom, a i promene tempa i pravca me nekako vise iscede.

No osecaj je bozanstven obzirom da sam zadnji put trcao pre ravno godinu dana (a to zahvaljujuci vrelom letu i plivanju).

edit: Zaboravih najbitnije-nije bilo bola u potkolenicama, malo me zatezao desni list, ali nista strasno da bih morao stati. (pre par godina sam ovde pisao o tome i dobih fine savete :) )

Edited by John Coltrane
  • 2 weeks later...
Posted

Pitanje za iskusne trkace.

Posle trcanja mi se javio bol u kolenu- unutrasnja strana dole. Ne prolazi vec 9 dana. Ne mogu kod doktora narednih nedelju dana, sta moze da bude?

Led pomaze al nisam u prilici da ga stavljam redovno

Posted

Pitanje za iskusne trkace.

Posle trcanja mi se javio bol u kolenu- unutrasnja strana dole. Ne prolazi vec 9 dana. Ne mogu kod doktora narednih nedelju dana, sta moze da bude?

Led pomaze al nisam u prilici da ga stavljam redovno

nisi dovoljno brz

bam bam bam :fantom:

Posted

I mene dosta toga muci u poslednje vreme. Malo sam istrazivao i nasao prost odgovor

Posted (edited)

tolko sam u kurcu da sam zaboravio da LCK ima odgovore na sva zivotna pitanja :kralj:

Edited by maheem
Posted

ok, javi mi na pm gde objasnjava kako da nadjem 20 hiljada evra u roku od desetak dana :(