Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trčanje

Featured Replies

Sad mi je jasno zasto ste svi tako brzi, zbog svemirskih patika...

• Replies 3.4k
  • Views 333.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• burekdzija
    burekdzija

Dve nedelje kasnije cu pokusati da saberem utiske o ovoj, za mene po svemu neverovatnoj trci.   Prosle godine sam na berlinskom maratonu prvi put uspeo da spustim vreme ispod 4 sata i istrca

• ehej evo me, 4:02 za preko sat sam popravio vreme iz Atine u novembru. staza je sjajna, otprilike je 41km sve ravno postoje 2 fine nizbrdice i 1 smesno brdasce. organizacija savrsena! voda, izo, banan

• Ih bre Djuro, koji crni podijum, dolaze uvek i neki ozbiljni trkaci Pobedio neki Rus od 40+ godina sa 1:11, prosle godine crnac sa sat i kusur minuta... Ja istrcao licni rekord preko strave ali sam

Posted Images

UXClgmw.jpg

još jdan doprinos čovečanstvu, trčano za kilometar dUlje i sada iznosi 12km

CDHdzuV.jpg

Meni na nepunih 6 km pokazalo da sam potrosio 0.78 litara vode a tebi na duplo duzoj deonici jedva pola litre, kako to? :D

pa ja ne znam kako ovaj moj kalkuliše, redovno pokazuje 0.49L na 11 kilometara trčanja, 0.5L na dvanaest km, i, recimo, 1.2L vode posle 28 kilometara trekinga

Razlika u visini/tezini?

Kod mene postoji primetna razlika u potrosenim kalorijama, a duzina staze i brzina su dosta slicne.

174; 75 pa da vidimo

uzima u obzir intenzitet i kilazu, kao i spoljasnju temperaturu.

ja leti 'ladno gubim 1l/h, sto zna da bude nezgodno za mojih 70kg.

Verovatno je do kilaze i svega, da... Ja sam visok 193cm i imam trenutno preko 95 kila, zadnji put 97, pa mozda zato vise i gubim. Evo kako je bilo danas, opet po jebenom suncu i usijanom keju:

https://www.endomondo.com/users/15969027/workouts/561340825

8.33km i izgubio kao 1.19 litara, a usput sam popio nepunih 0.75, prilicno ugrejane u flasici. Uglavnom, zakljucak je sledeci - ispod 5min po kilometru mogu imati samo ako budem trcao u 6 ujutru :D Ovo je jako jako zajebano, u 08h je vec 20ak stepeni i sunce tuce direktno u glavu. Na sve to, imam 4 puta penjanje uz stepenice gde trcim otprilike u mestu a vreme mi tece. Nekad trcao 4:50 prosek na 15km, a sad djoka... jebem ti starenje i neaktivnos'...

nemoj u šest ujutru, kreni sa trčanjem uveče, oko 20h

Kej nam je mnogo prometan u to vreme a i temperatura je definitivno veca nego ujutru, a i ne volim uvece da trcim, nisam navikao. Imamo onu stazu kod atletskog stadiona i tamo je do jaja u svako doba ali se uvece ne vidi dobro, plus ovi programi za merenje tamo nisu precizni jer ima mnogo drveca pa lazu za predjenu distancu...  :mad:

ovo je odlicna cena za boost. ipak, probaj ih obavezno negde pre nego sto ih kupis na netu.

ride 4 je malo siri napred, komotniji. 

probao ih u radnji pa ih narucio. sinoc trcao prvi put u njima i jako sam zadovoljan.

• 2 weeks later...
:Hail:
  • 4 weeks later...

Trcao jutros 3km za 12 minuta i 13 sekundi, pod upalama od teretane jer sam prekjuce krenuo opet posle mesec dana pauze zbog ukocenja u ledjima. Kad istrcim 3km za 12 minuta tj. 4 minuta po kilometru, bicu nesto kao ajronmen na kratke distance :D

to se zove triatlonmen ;)