Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

baguje li kom magični miš, baterija na 35%, ima konekciju, gore dole hoće, levo, desno jedva. posle nekog vremena proradi

Posted (edited)

meni se to desilo na proslom kad sam ga okupao...pokisao bio...nego jbt se jos nekome desava ovo ispod kad postujete ovde...its faking anojing...prvo se pojavi iznad posta, pa ga editujem, sejvujem, pa se onda pojavi ispod posta?...e i da, jel retina jos nekim radi "flickering"? ne celog ekrana vec pojedinih delova...videcu ako mogu da snimim video desktopa pa da stavim...jako cudno...Preferences§1234567890-=BackspaceTabqwertyuiop[]Returncapslockasdfghjkl;'shift`zxcvbnm,./shiftEnglishDeutschEspañolFrançaisItalianoPolskiРусскийaltaltPreferencesPreferences§1234567890-=BackspaceTabqwertyuiop[]Returncapslockasdfghjkl;'shift`zxcvbnm,./shiftEnglishDeutschEspañolFrançaisItalianoPolskiРусскийaltaltPreferences

Edited by scepa
Posted

kako se trajno ubijaju fotke iz iphotos? sad mi se pojavise neke sto sam mislio da su davno ubivene

Posted (edited)

izbrises ih i iz trash-a...uglavnom kad uradis normalan delete ostanu u trash-u ako se ne isprazni...a ako ti je tres prazan , onda jebem ga...

Edited by scepa
Posted

ma nepraznim ja trash(sem ako iphotos nema neki svoj trash)

Posted (edited)

ahaha, znao samdje?edit: vidim, no nece da brise iz trasha? kako?

Edited by gazza1
Posted (edited)
IP.pngedit: kako neće, šta kaže? Edited by henrik larsson
Posted

debil sam, hteo sam rucno da brisem neke tako sto cu da pojedinacno da ih prevucem u trash glavnia ono ide na empty trash, ebi ga

Posted (edited)

malo je bezveze napravljeno, posto kad ispraznis trash u iphoto, i dalje su u "glavnom" trashu, pa moras onda i taj da praznis...

Edited by scepa
Posted

Samsung ima najbolji odnos specifikacije/cena...Ali, ako ti nije baš i7 neophodan, ja bih nekako uvek pre uzeo Lenovo...

Posted (edited)
ja bih nekako uvek pre uzeo Lenovo...
Sto? Edited by historian