Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted
Nešto iz arhive...
:wub: ... ovde su prozori mog fakulteta - ako ti je arhiva sa pocetka devedesetih, mogao sam da ti ispoziram sa drushtvom -_- dooobar Rovigno
Posted
...ako ti je arhiva sa pocetka devedesetih...
... iz '83.Firencafirenzewn7.jpg
Posted

@Indy: dobra buba. Broj tablice rastura. Super fotka.

Posted

Indy, svakog dana u svakom pogledu sve više napreduješ :D

Posted

S' kim si* - takav si ;)---* Makar i virtuelno

Posted (edited)

Evo i meni najlepseg grada na svetu. :wub:LL2L3L4

Edited by noskich
Posted
@Indy: Sedi, pet! :D
sto si strog! <_< dakle, Indy, sedi, 5+ :D@minja i mickesedite i vi za one c/b, 5+ :Dljudi, otkid fotke ste sva trojica postavili ovih dana! :)
Posted

i da pokusam da se operem od imidza matorog voajera koji se sunja po dorcolskim i palilulskim kapijama i zaviruje ljudima kroz prozore :P NBG, Blok 1img1067eu7.jpgBy pontijak

Posted

Nije fotografija, ali ne znam gde drugde; nešto što sam par dana mozgao za stockcity_panorama_comic3.jpg

Posted

Fali topić na kome bi mi fotografski nepismeni kačili svoja nedela i stuff nalik na ovo što je Bravo postavio.

Posted
Fali topić na kome bi mi fotografski nepismeni kačili svoja nedela i stuff nalik na ovo što je Bravo postavio.
agree.samo da pohvalim ljude, kao potpuni laik koji je oduvek hteo da se ozbiljnije pozabavi fotografijom, ali nikada nije imao vremena.
Posted
Mislim da takvo nesto moze (a verovatno i treba) da se pokrene na Chit-chatu.