Jump to content

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

Nešto iz arhive...
:wub: ... ovde su prozori mog fakulteta - ako ti je arhiva sa pocetka devedesetih, mogao sam da ti ispoziram sa drushtvom -_- dooobar Rovigno
...ako ti je arhiva sa pocetka devedesetih...
... iz '83.Firencafirenzewn7.jpg

@Indy: dobra buba. Broj tablice rastura. Super fotka.

• Author

Indy, svakog dana u svakom pogledu sve više napreduješ :D

S' kim si* - takav si ;)---* Makar i virtuelno

Evo i meni najlepseg grada na svetu. :wub:LL2L3L4

Edited by noskich

@Indy: Sedi, pet! :D
sto si strog! <_< dakle, Indy, sedi, 5+ :D@minja i mickesedite i vi za one c/b, 5+ :Dljudi, otkid fotke ste sva trojica postavili ovih dana! :)

i da pokusam da se operem od imidza matorog voajera koji se sunja po dorcolskim i palilulskim kapijama i zaviruje ljudima kroz prozore :P NBG, Blok 1img1067eu7.jpgBy pontijak

Blok 1, opetimg1095rk3.jpgBy pontijak

i opet Blok 1 img1077wn8.jpgBy pontijak

Nije fotografija, ali ne znam gde drugde; nešto što sam par dana mozgao za stockcity_panorama_comic3.jpg

Fali topić na kome bi mi fotografski nepismeni kačili svoja nedela i stuff nalik na ovo što je Bravo postavio.

i opet Blok 1
Odličan detalj :)
Fali topić na kome bi mi fotografski nepismeni kačili svoja nedela i stuff nalik na ovo što je Bravo postavio.
agree.samo da pohvalim ljude, kao potpuni laik koji je oduvek hteo da se ozbiljnije pozabavi fotografijom, ali nikada nije imao vremena.
Mislim da takvo nesto moze (a verovatno i treba) da se pokrene na Chit-chatu.