Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

Grad u Beogradugradeu9.jpg

• Replies 5.7k
  • Views 447.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Samo za mog prijatelja Indija :) 2525833672_2f20aff02c.jpgNadzorni odborps: verovatno uživate što me nema češće, ali kačenje po pola sata na forum me ubija :(

WOW, prelepe fotke :Hail: @mickesto samo za Indyja :o :P i meni se jako svidja ova tvoja fotka! :)

@Pontijak Laie_69.gif:D

03.jpg01.jpg

QQ, sjajno, sjajno, ova prva je naprosto.... ma sjajna! :) :) :)

socivatq3.jpg
mysteryqe6.jpg
zidvj9.jpg
stolicaok0.jpg
@mickesto samo za Indyja :o i meni se jako svidja ova tvoja fotka! :)
Hvala, a to s Indijanom je story na temu "crno/belo vs kolor"
Jesi li ti došao na ovaj forum da nam zadaješ domaće zadatke :thumbup: btw čime upucavaš ove fotografije, sorry ako si napisao, promaklo mi?
Oooo leteći holandez se vratio, a jel' ova fenomenalna sa stolica nagoveštava novi pravac Street Fightera ?Da ne bude da samo blebećem...2525800852_f43c2cf8ce.jpgfaces, faces, faces...
Jesi li ti došao na ovaj forum da nam zadaješ domaće zadatke thumbup.gifbtw čime upucavaš ove fotografije, sorry ako si napisao, promaklo mi?
ha! :D ček, ček. ako je stvarno kao što kažeš to i tako misliš (domaće zadatke) žešće cenim to kao kompliment. čini mi se da nikad neću moći da budem autoritativan. u smislu: "evo vam domaća rabota!" mogu kao zezanje i šalu, ali nikad ozbiljno to da shvatim. to ne znači da sam operisan od sujete <_< da ne smaram... piše ti u exif-u informacija koja se nalazi u fajlu (fotki) desni klik properties, ali verovatno nemaš add-on. evo, instaliraj ovo u slučaju da koristiš firefox. ovo je program koji čita exif fajl i svaki put kada klikneš desnim klikom na fotku, ispisaće ti informacije vezane za opremu i tehnički dodatak. u slučaju da si znao sve ovo, sori. :) klikni

Zmitjkoe vrlo kool radove imaš. gledao sam ovaj topik i mogu da kažem: vau! connie_boy_cleanglasses.gif

Zmitjkoe vrlo kool radove imaš. gledao sam ovaj topik i mogu da kažem: vau! connie_boy_cleanglasses.gif
Hvala, majstore! :)

molim. to_become_senile.gifpod utiskom sam Lotte Kestner aka Anna-Lynne Williams [Trespassers Williams] i njene prve solo ploče | China Mountain [2008 Self-Released] www.myspace.com i verovatno mi je zbog toga ovakva tema danas ispala:vrlo smirujuće i jednostavno. 01-4.jpg02-3.jpg03-4.jpg04-3.jpg

Edited by photogazing