Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

Plava verzija je sjajna!

• Replies 5.7k
  • Views 447k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

hvala na komplimentima za onu sa plaze, osim peskira preko glave i kamere nista drugo nisam uradila. imam problem (sa samom sobom) sto nisam neki ljubitelj fotoshopa, i volim prirodan osecaj...na zalost cak i ove digitalne mi nisu bas k srcu koliko neke sa filmom Nikon fe sto slikam...na zalost na tom filmu su sve moji prijatelji i ja....a ima bas bas bas dobrih :D) .... mozda jednog dana postavim.

maska2qa8.jpgMaska

Edited by micke

flamingotp5.jpgNASLOV: "Flamingo"ALBUM: "West Coast Special"NO: 13
theresnopotlikejackpotij8.jpgNASLOV: "There's No Pot Like Jack Pot"ALBUM: "West Coast Special"NO: 14
liberacemuseumli5.jpgNASLOV: "Liberace Museum"ALBUM: "West Coast Special"NO: 15
ceaserpallace2uw0.jpgNASLOV: "Caesars Palace"ALBUM: "West Coast Special"NO: 16
jackpotwomensj7.jpgNASLOV: "Happy Housewifes"ALBUM: "West Coast Special"NO: 17
striprg7.jpgNASLOV: "Las Vegas Boulevard The Strip"ALBUM: "West Coast Special"NO: 18---The End Of Las Vegas Story

thank god :) za ovo sto si slikao kockarnice unutra cu da te prijavim (strogo zabranjeno btw)a sta je sa downtown area? sa south and east las vegas? jesi isao na groblje znakova? u kapelu da vidis vencanje? na vrh stratosfere da se provozas? muzej vostanih figura? taman da popunis jos jedno pet strana ovde :D pogled u sumrak, isti aparat nikakav dodatak od efekata, samo cekala i docekala :)... a da ..i bez blica s1262uf0.jpg

Edited by andjelija

pogled u sumrak, isti aparat nikakav dodatak od efekata, samo cekala i docekala :)... a da ..i bez blica s1262uf0.jpg
Eno Mamule, eno Njivica... sto mu gromova ovo je snimano negde u komshiluku u Igalu.Lepa fotka, btw.

pa dje si komso? wink.gif sto cinis?

Edited by andjelija

pa dje si komso? wink.gif sto cinis?
Ti jado na brdu, a ja soko sivi drugi red od mora. :lol: Mi primorci se ne druzimo sa brdjanima. :nosehighintheair: wink.gif Eh, Igalo, Igalo...
thank god :) za ovo sto si slikao kockarnice unutra cu da te prijavim (strogo zabranjeno btw)
Ja pit'o gorilu jel' moze, on samo klimuo glavom. Nevada je to, ako moze da se pusi u kockarnici zasto ne bi moglo da se slika? Ipak bilo mi je frka da se ljudi ne bune pa sam slikao samo sa ledja (i to uglavnom zene :lol:) . Ostale slike iz Vegasa drugi put.
... a da ..i bez blica
A ja vidim nesto mi Mamula i Njivice slabo osvetljeni. :lol: Dobra fotka ali zahteva obradu u PS.
valjevocrkva.jpgvaljevo, avgust 2007, na putu za petnicu.