April 23Apr 23 15 hours ago, mustang said:Neobicna konstrukcijaVise je neobican ugao pod kojim sam slikao. Radi se o srednjovekovnom zamku. Btw neke scene Lady Hawke s Michelle Pfeiffer su snimane ovde. Ovu ispod sam slikao iz druge pozicije
April 23Apr 23 @Lo Zingaro venecija na zlatnoj podlozi! kako samo struje strujanja, a ni ljubavna nisu isključena....Uzgred, sav taj zlaćani mozaik bizantski je namerno mmontiran na blago talasast zid,e ne bi li dopunilo još jednom dimenzijom refleksiju vrcave svetlosti voštanica.
April 26Apr 26 1 hour ago, Lo Zingaro said:Mozes ladno da je uramis I prodajes.Ja vec prodao tri onlajn bez rama.
May 6May 6 Popular Post Naleteo sam na ovaj folder tražeći neke druge fotke i setih se ovog dana kada su oblaci baš lepo ispozirali na Rajcu te evo jedna sesijica.
May 29May 29 Kanjon Gradca u kome sam bio XYZ puta je jedno od mojih omiljenih mesta u Srbiji.Prošli vikend sam bio opet i srećom naterao se da ponesem dragog fudžiku koji je neopravdano zapostavljen i čami kući na uštrb - "pa imam dobar telefon koji pravi super fotke a i mrzi me da mi visi oko vrata" - problema 21. veka...Neke od meni najkomada: