Arkadija Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 (edited) 1 hour ago, msv said: SBB mi je uvek gasio sam Nego na MojSBB portalu ove godine odvojeno stoje i link za aktiviranje HBO Maxa i link za HBO NG promociju. Da se ne zeznete pa se pretplatite Jel može skrin šot, jer ja na početnoj strani portala moj sbb vidim samo aktiviraj hbo max edit: jedva nađoh, baš su ga prikrili Edited December 19, 2022 by Arkadija
zmanic Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 Dok sam bio kod SBB-a gasili su promocije automatski. Telekom nije, po pričanju nihovih korisnika već je vaćario po neki mesec lakoverne. Po mom iskustvu, ovakve "bolesti" se lako šire među distributerima.
svigirbor Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 Potrebna još jedna osoba za Orion familiju (1/3). U pitanju je Orion TV aplikacija za box ili android TV.Do kraja godine postoji akcija 50% popusta za nove korisnike, ali na ugovor od dve godine.U pitanju je paket sa Arenama, HBO, Cinemax i Cinestar kanalima + ostali mts kanali.Ceo paket je 900 dinara, što bi po osobi iznosilo 300 mesečno. Pogodno za one na SBB plus ko nema HBO. Ako imo ko zainteresovan, neka pošalje poruku.
Arkadija Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Šza se desilo sa pinkovim filmskim kanalima. Nema ih ni na sbb-u ni na mts-u
vememah Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 (edited) Vratiše. Kažu nestala struja na Dedinju. Nestali su još oko 13.30. Na zemaljskom su uključili Zadrugu oko 14, isprva bez znaka, a pre desetak minuta su stavili logo. Kablovskih kanala pak nije bilo do malopre. Ispala i Nova Max (Nova Series nije), što potvrđuje tvrdnju da je Mitrović realizuje za SBB. Nju su vratili oko 15.10. Edited December 22, 2022 by vememah 3
Voba Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Zar još uvek nije izmislio TV koja radi na vazduh? Kakav propust Željko...
vememah Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Advokat Gajić, potpredsednik Jeremićeve stranke, tvrdi da je SBB prodat u subotu. Ne kaže kome.
Jimmy Kowalski Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Idem sad u poslovnicu da platim racun, bas cu da ih pitam ko im je novi gazda..
kud u maglu Simoviću Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 1 hour ago, vememah said: Advokat Gajić, potpredsednik Jeremićeve stranke, tvrdi da je SBB prodat u subotu. Ne kaže kome. o yettelu se šuškatm već jako dugo za ovo što tvrde vlaja i gaja ne znam ne bih me iznenadilo da je istina, mada, (otkrivanje rupe na saksiji) takvi poslovi se rade mesecima, da su ga prodali objavili bi moguće da su postigli nekaka dogovor, kao onomad kad su grci imali dogovor sa sbb o prodaji prve
Milošica Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 (edited) Kako mi se kenja od ove mistifakcije, samo zato sto oni kojima je namenjeno vec znaju. Neka napise o kome se radi... Ako je uopste prodat. Edited December 23, 2022 by Milošica 2
Milosh76 Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Fora je sto Gajic sugerise da je prodat nekom Vucicevom coveku, a ne nekom drugom investicionom fondu, recimo.Ako je uopste to tacno.
kud u maglu Simoviću Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 1 hour ago, Milošica said: Ako je uopste prodat. mislim da vlaja&gaja ovoga puta ne maši
Milošica Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mislim da vlaja&gaja ovoga puta ne maši Ma ok, nego ono, taj konspirativni nastup sa visine mi je bezveze, iako mi je jasno zasto to radi. 2
Recommended Posts