kud u maglu Simoviću Posted November 30, 2022 Posted November 30, 2022 radi i na neoptici ko singerica, ne sećam se da sam imao bilo kakav issue za ove godine koliko ga koristim al da je iris smeće, to je izlišno govoriti
fusion_ Posted November 30, 2022 Posted November 30, 2022 Da vidite samo kakav krš od platforme nudi mtel RS. Imao sam priliku da koristim ovih dana. Užas, a iris je za ono vrh, a eon svemirski brod
Milosh76 Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 U periodu od 13. decembra do 17. januara dodatni kanali kao i sadržaji Video kluba* će biti otključani svim SBB, Total TV i korisnicima usluge EON van SBB mreže.
Savic Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 Svi dodatni TV kanali biće otvoreni automatski, osim kanala iz HBO, CINEMAX, HBO Premium i Zadruga paketa nisu deo promocije
msv Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 Čudno sastavljena rečenica. Nije jasno da li nema ništa od HBO-a i Cinemaxa ili ti kanali neće biti otvoreni automatski nego preko MojSBB portala, a HBO Premium i Zadruga nisu deo akcije.
Savic Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 Ceo tekst: Uživajte uz otključane kanale i Video klub! Praznici su najlepši u toplini doma uz porodicu, prijatelje i SBB. Zato, spremite se za sate uživanja, jer od 13. decembra do 17. januara otključavamo dodatne kanale* i Video klub, a uz to simbolično darujemo i 2023 EON Kids daljinca najmlađim korisnicima. Uživajte u otključavanim TV kanalima i naslovima iz Video kluba koje poklanjamo našim SBB, EON van SBB mreže i Total TV korisnicima i ove godine. Pored Nova Max i Nova Series prazničnu čaroliju u vaš dom doneće najbolji filmski i serijski program Fox Movies, Pickbox i CineStar kanala, kao i otključani katalozi u okviru Video kluba. Praznična magija donosi i specijalno iznenađenje – nove atraktivne naslove u okviru kataloga „Naš poklon“ za korisnike EON Full, EON Premium, Gold Extra i Gold Premium paketa*. Da se prazničnim danima i poklonima najviše obraduju najmlađi odavno znamo, zato smo i za njih pripremili 2023 poklon primeraka EON Kids daljinskog upravljača za najlepšu Novu godinu. Svi SBB korisnici koji u okviru svojih paketa imaju EON Smart Box, mogu da se prijave za promotivan primerak EON Kids daljinca putem MojSBB portala ili aplikacije. Neka novogodišnja čarolija počne! Srećni praznici! *Svi dodatni TV kanali biće otvoreni automatski, osim kanala iz HBO, CINEMAX, HBO Premium i Zadruga paketa nisu deo promocije. * Za korisnike EON Full i EON Premium paketa sa televizijom, televizijom i internetom i televizijom, internetom i telefonijom, kao i korisnike Gold Extra i Gold Premium paketa sa televizijom i internetom i televizijom, internetom i telefonijom.” Izvor: https://sbb.rs/uzivajte-uz-otkljucane-kanale-i-video-klub/
dvb-t manijak Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 MTS je već otvorio sve kanale sem HBO i ZADRUGA kanala.
vememah Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 Objavljen je RATEL-ov izveštaj za 3. kvartal ove godine. Kad se uporede podaci za 3. kvartal 2021. i 2022. ispada da je SBB za godinu dana izgubio 31 hiljadu pretplatnika kablovske/satelitske/IPTV-a, a da je Telekom dobio 157 hiljada pretplatnika. https://www.ratel.rs/uploads/documents/empire_plugin/Pregled trzista Q3 2022 ratel.pdf https://www.ratel.rs/uploads/documents/empire_plugin/Pregled trzista Q3 2021.pdf
đorđe geprat Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 kada će SBB (i Total) da otključsju kanale?
msv Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 (edited) 32 minutes ago, djordje geprat said: kada će SBB (i Total) da otključsju kanale? Sutra ako već nisu Edited December 12, 2022 by msv
dvb-t manijak Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 jesu već, sem HBO, Zadruga i tako to.
Azdaja Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Mi ušli u novu zgradu, yettel nema mogućnosti al kažu preko neke bandere MTS će da izvuku šta treba. MTS će biti, em 12 po dinar em hoću da gledam sport, a pošto je ubijen kod Solaka to je to. Jebi ga.
vememah Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 SBB popustio: Quote HBO Premium paket možete da aktivirate od 19. decembra putem MojSBB portala ili aplikacije. https://sbb.rs/otkljucali-smo-kanale-i-video-klub-hbo-premium-paket-od-19-decembra/ 1
Recommended Posts