Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ja sam ga obnavljao pre 2.5 godine. nisu se pretrgli uopšte

sad mi je plan da predem samo na oriomov optički net i nađem one što valjaju dongl sa svim stanicama za +-100€ godišnje i da mi to bude opcija za telku

‚ovaj drugi deo ti nije baš pouzdan, može da radi, ali i nemora, čisto da imaš u vidu

Posted

znam to, još vagam

da ne znaš da li to radi i na tv koji nije smart?

Posted

Slabo mi idu pregovori sa Šolakom. Imamo EON Light i taman nam je, ali je istekla ugovorna obaveza i sada zivka povremeno za produženje nudeći EON Full po istoj cijeni kao do sada, a ja odgovaram da nam to ne treba nego ako može Light uz popust, pa da potpišem na 2 godine na svoje ime (aktuelni ugovor je na tuđem), pošto nas MTS i Yettel bombarduju ponudama za 12-14 mjeseci za dinar, što je istina (još žalosno dodam da smo zbog Situacije u iskušenju da prihvatimo, što nije istina). Kaže on meni da mu je žao, ali da trenutno nema takve ponude i da se ja javim njemu početkom decembra da pitam. I tako već 2-3 puta odbija da da popust.

Sljedeći put ću da se raspitam za proceduru za vraćanje opreme, da vidim kako će da reaguje.

Jedina korist od ove situacije je što SBB trenutno ne smije ni da pomisli da poveća cijene.

Posted
Sledi mi znači transfer u Yettel u februaru
Doooobro razmisli..

Internet je dobar, TV je blago rečeno užasan, ja sam za sad zažalio što sam prešao kod njih..

Sent from Tapatalk

Posted

Jeste loš tv, ali malo ide na bolje, mora se priznati

Net je savršen

Posted (edited)

Kod Sbb-a obrnuto, tv dobar, net užasan. Nažalost, Yettel još nema optiku kod mene, već bih prešao, a eon bih imao preko aplikacije ili uzeo onaj tv paket za 1200 dinara. Stvarno mi se ne plaća ovo za 30+ evra kada kod Yettela ima za 15, dok je prva godina besplatno. 

Edited by Facundo Orellana
Posted (edited)
3 hours ago, autsajder said:

Sljedeći put ću da se raspitam za proceduru za vraćanje opreme, da vidim kako će da reaguje.

Nikako. Objasniće ti proceduru.

Mene su pustili bez suze u oku. Tek mesec dana nakon sam vratio opremu (a opremu sam vratio nekih 20 dana nakon isteka ugovora, jer nisam bio u gradu) su me zvali oko nastavka ugovora. 

Hladno sam im rekao da sam već raskinuo i da sam vratio opremu. Debili nemaju povezane baze. Mada ni ovi MTS nisu ništa bolji. Došli su mi više puta na vrata da mi nude prelazak (sa SBB-a) na MTS, iako sam već prešao.

Posle NG mi ističe ugovor kod MTS i planiram da ih napustim ako mi ne ponude neki ozbiljniji gratis. 

Najveći carevi su BeotelNet. Dugo sam bio kod njih i uvek bi me zvali pred istek ugovora i uvek su mi nudili neke povoljnosti. Na žalost na mojoj lokaciji je bio dostupan samo njhov ADSL ili WiFi tako da sam morao da odem. Inače nikada ne bi otišao njih, vrhunska firma.

Edited by dvb-t manijak
Posted

Ako kanali United Medie i dalje mogu da se gledaju sa Yettel netom - onda će mi to biti dodatna ušteda jer sad plaćam i Eon van mreže 1200 rsd mesečno…

Videću kakve budu ponude u februaru. Malo me smara što bih vrv morao i mob da prebacujem kod njih jer su vezivali ponudu brzine neta za korisnike njihovih ostalih usluga (čitaj mobilna telefonija) dok bez toga valjda diplo sporiji net (skoro nešto gledah).

Posted
7 minutes ago, ducca said:

Ako kanali United Medie i dalje mogu da se gledaju sa Yettel netom - onda će mi to biti dodatna ušteda jer sad plaćam i Eon van mreže 1200 rsd mesečno…

To može na bilo kom netu, preko Yettela može i običan EON

Posted

Pa znam da moze zato i placam da bih gledao SK preko mts neta, inace najmanji problem naci sifru za običan eon

Posted
21 hours ago, dvb-t manijak said:

Nikako. Objasniće ti proceduru.

Mene su pustili bez suze u oku. Tek mesec dana nakon sam vratio opremu (a opremu sam vratio nekih 20 dana nakon isteka ugovora, jer nisam bio u gradu) su me zvali oko nastavka ugovora. 

Hladno sam im rekao da sam već raskinuo i da sam vratio opremu. Debili nemaju povezane baze. Mada ni ovi MTS nisu ništa bolji. Došli su mi više puta na vrata da mi nude prelazak (sa SBB-a) na MTS, iako sam već prešao.

Posle NG mi ističe ugovor kod MTS i planiram da ih napustim ako mi ne ponude neki ozbiljniji gratis. 

Najveći carevi su BeotelNet. Dugo sam bio kod njih i uvek bi me zvali pred istek ugovora i uvek su mi nudili neke povoljnosti. Na žalost na mojoj lokaciji je bio dostupan samo njhov ADSL ili WiFi tako da sam morao da odem. Inače nikada ne bi otišao njih, vrhunska firma.

Ja sam u Beotelu,jebe ih sto su vezani za Telekom,i oko fiksnog i oko protoka interneta,cim imas havariju racunaj nedelju dana bez neta.

Posted

Meni kod SBB i net i tv odlicni... Bez zamerki godinama.

Na poslu imamo MTS net, bogu plakati, ukljuci kolega retardirani Iris, raspada se prenos SP i Arena i RTS..

Namestim svoj EON, radi kao sat bez seckanja.

Posted

radi i mts na optici savršeno, nema tu šta da se priča