Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Trenutno je i dalje što se uređaja i kvaliteta slike i ugođaja SBB tri koplja ispred MTS, MTS-ov softver na boxovima je užasan, to ide sporo i HD na SBB i MTS su neuporedivi, o SD da ne govorim, MTS po tom pitanju i dalje negdje u 2006.

Posted
Trenutno je i dalje što se uređaja i kvaliteta slike i ugođaja SBB tri koplja ispred MTS, MTS-ov softver na boxovima je užasan, to ide sporo i HD na SBB i MTS su neuporedivi, o SD da ne govorim, MTS po tom pitanju i dalje negdje u 2006.
Malo preteruješ, ali jeste bolji SBB osim kod mojih recimo na kakarincu koji su prešli na SBB i wifi im je tragedija i u sobi gde im je ruter, a u ostalim prostorijama ništa...
Zvali podršku i čovek im ladno kaže:
Pa gospođo nije wifi za to, normalno je da nemate signal u susednoj sobi...

Sa mts ruterom imali wifi u celom stanu.

Podrška u SBB je kriminal

... Shiit has hit the fan

Posted
10 minutes ago, Frank Pembleton said:

Malo preteruješ, ali jeste bolji SBB osim kod mojih recimo na kakarincu koji su prešli na SBB i wifi im je tragedija i u sobi gde im je ruter, a u ostalim prostorijama ništa...
Zvali podršku i čovek im ladno kaže:
Pa gospođo nije wifi za to, normalno je da nemate signal u susednoj sobi...

Sa mts ruterom imali wifi u celom stanu.

Podrška u SBB je kriminal

... Shiit has hit the fan

Govorim o sistemu kablovske televizije, kontekst priče je bio prelazak sa SBB na EON zbog EPL i slično, ne znam da li sam pominjao rutere i net.

Posted
1 hour ago, James Marshall said:

preteruješ, debelo

Posted

Arene na Iris i SK na SBB nebo i zemlja.

Posted

O aplikacijama da ne pričam, eon nikad ne puca, ono što emituje MTS preko iris go je sramota.

Posted

Slažem se tu

Slika na arenama za tri koplja bolja

Posted

Možda kod tebe u centru i na čemu god ti gledaš, ovo što isporučuju na periferiji grada (kroz optički kabl) je sramotno.

Posted (edited)

WiFi je "bonus" usluga jer svi instaliraju ruter koji je ujedno i AP, pa kako koji ruter, nekad moras da kupujes one "pojacavace"  

Meni svi sporo prebacuju kanale/programe, to je multicast konfiguracija vrv

Ups, pricate o tveu, sbb je ok slika.

Edited by villiem
Posted
2 hours ago, vememah said:

Već mesec dana se spekuliše o tome. Ako je ova cena o kojoj se priča tačna, teško da je u pitanju samo SBB u Srbiji.

Nešto mi ne deluje realno ova priča, pre bih poverovao u obrnuto.

To bi moralo biti na nivou PPF i BC grupacija, kakav SBB I Yettel.

BC je platio UG 2,6 milijardi pre 4-5 godina i još su kasnije imali neke akvizicije, deluje kao nerealan iznos. Ne znam koliko se PPF stabilizovao nakon smrti vlasnika koji je vukao sve konce i da su spremni za ovakve poteze.
A ni tajming globalno posmatrano nije najbolji…

• +1 1
Posted

A možda i Telekom punudi odma 15 milijardi. :dry:

Posted

PredragPa na RTV forumu:

Inicijalno, ideja je bila da se prodaju kompletni UG poslovi u Srbiji, BIH i Sloveniji, a da li se to sada prosirilo i na ostatak ex-yu, videcemo uskoro.

• Hvala 1
Posted

Ako dođe do prodaje sigurno ide cela UG kao i uvek, ne samo SBB.

Posted (edited)
10 hours ago, renne said:

preteruješ, debelo

Ne znam kakav je IRIS ali ja imam EON box od kada je izašao a pre godinu dana sam uzeo i MTS Supernova <<MOVE box. 

Slika je dobro kod obe strane i zavisi od samog programa, tako da je na nekima bolja kod jednih a na nekima kod drugih, mrtva trka, ali neka bude da je na MTS-u bolja.

Ali što se tiče softvera, apsolutno nema rasprave, SBB je izmislio televiziju prema MOVE-tu. Sve je bolje. 

Na EON-u se svi kanali snimaju, svi uvek rade i nikad ne ispadaju. Sve funkcije su odrađene logično i intuitivno, dok kod MTS-a ima problema pogotovo kod premotavanja.

I prednost veća od svih je što je EON otljučan za skoro sve aplikacije, dok je MOVE potpuno zaključan i radi samo njihova aplikacija. EON mi nikada nije ni štucnuo, a ovaj MOVE moram često da resetujem (preko daljinca). A kad sam pomenuo i daljinac, EON je čudo prema ovom malom, koji takođe nije loš, ali je EON mooogo bolji.

Ne kažem da se MTS ne trudi i pogotovo sa novim apdejtom postaje funkcionalan proizvod, ali je EON mnogo bolji još uvek.

Edited by dvb-t manijak
Posted (edited)

meni su odlični hd kanali na mts tv, povezan hdmi kablom, isti kao na SBB na kablu, ako ne i bolji

na Iris go preko eon boxa nararvno nema hd, ali je i to mnogo bolje od npr ne-hd SK 6 -10

kasne oko 40 sec u odnosu na tv

Edited by levi