March 3, 20205 yr Kada planiraju da upokoje D3? Već su nekoliko puta nudili EON, ali dobijam više za manje para na D3. Nemam nameru svojevoljno da prelazim na EON.
March 3, 20205 yr Neće D3 baš tako skoro jer i dalje uz eon light daju d3 uredjaje. Takodje šta bi onda radili sa d3 mini i camovima? Sent from my Mi A3 using Tapatalk
March 3, 20205 yr mislim mogli bi malo da se smire sa tim prisilnim radnjama i jedni i drugi. malo nervira
March 3, 20205 yr khm, khm, ja sam uzeo koliko neki dan dva neka sbb total uredjaja, jel to taj d3 sto ukidaju, dal je moguce
March 3, 20205 yr 1 hour ago, yabadaba said: Neće D3 baš tako skoro jer i dalje uz eon light daju d3 uredjaje. Takodje šta bi onda radili sa d3 mini i camovima? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Poenta je u paketima, ne u uređajima
March 3, 20205 yr Eon smart boxovi se konektuju LANom, šta biva ako uzmem EON full TV, moraju da mi daju i neki ruter? (pitam za kevu)
March 3, 20205 yr Ne. Lan ide za premotavanjePovezuju se klasično, imaš dvbc tuner u njima, pa ide koaksijalni kao i do sada
March 3, 20205 yr Pa i u tom paketu piše da ima premotavanje (7 dana unazad, to je valjda to, ne)? Edited March 3, 20205 yr by Skyhighatrist
March 3, 20205 yr Aha, oke, nema komplikovanja dakle, to me samo zanima... i ovako ću deset dana da je učim kako da nađe šta hoće da gleda
March 3, 20205 yr Dakle ja imam na drugom tvu onaj mali D3i i sad će oni šta?Da mi ukinu to?Na "glavnom" tv u iimam D3.Oni mogu da "razdvoje" ta dva? ... Shiit has hit the fan...