February 19, 20205 yr Hvala A koliko meseci mogu da dobijem od MTS/SuperNove ako predjem kod njih kao nov korisnik? 6 ili vise?6+2
February 19, 20205 yr 21 minutes ago, DrIlic said: Aplikacija im je golo govno. što? ok šljaka, na 3/4g(mts) je free šta ćeš više
February 19, 20205 yr 1 hour ago, renne said: Ne grešiš Ne radi nikome Dobro, da li je moguće da ni u jednom browseru ne radi? I da to niko ne rešava?
February 20, 20205 yr 15 hours ago, kud u maglu Simoviću said: što? ok šljaka, na 3/4g(mts) je free šta ćeš više Nema aplikacije za android tv os.
February 20, 20205 yr Čula sam da Eon radi samo na jednom tv-u, jel to tačno? Ja ih imam 3 komada. Na jednom je risiver , a na 2 su kartice. Šta bi mi značio eon? I nemam smart tv.
February 20, 20205 yr znacilo bi da beleze sta gledas, prave statistike, gledanost i slicno. ne bi mogla da snimas tako lako i piratizujes kontent. sbb bi imao potpunu kontrolu jer eon nije po dvb-c standardu. u vreme velike navale tipa nova godina, uzivo prenos bitne utakmice i slicno eon bi mozda seckao dok ne apgrejduju sve ili bi bio sd i slicno. dobila bi za druga dva valjda settopbox, ili bi mozda radio eon app na android tv-u ali je losiji od onog premium.
February 20, 20205 yr poenta eona je u ott-u, ili iptv-u odnosno u krajnjoj liniji unikastu. za sad jos ima hibridnog settopboxa, ali njihov cilj je da i to izbace skroz: https://www.digitaltveurope.com/2019/03/29/united-group-looks-to-evolve-android-tv-offering/ seckanje je tu kad puno korisnika povuce milion strimova, znas ti to sve dobro. Edited February 20, 20205 yr by jugo
February 20, 20205 yr eon risiver nije kablovski, vec hibridni. znas na sta mislim. pokusavaju korisnike da navuku na unikast pomocu premotavanja unazad i sl.