vememah Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 (edited) Ukinuli su ga početkom godine na Telekomovom IPTV-u (imali samo HRT1) i u SBB-ovoj analognoj ponudi (HRT1 i 2). Edited February 9, 2017 by vememah
stoka Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Strašno ... Telekomova IPTV ponuda ukinula je i B92info ...
kud u maglu Simoviću Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Strašno ... Telekomova IPTV ponuda ukinula je i B92info ... to ti je sada prva world
Jeremija Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Nema Prve World više kod SBB-a, što se mene tiče mogla bi i Prva Plus da leti.
Jeremija Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Nemam pojma, mislim da nisam gledao još od onda kad su uveli. Znam samo da Prvu ne bih ukidao, i to čisto zbog toga što mi se ne jednom desilo da mi neko od gostiju traži da mu vratim unazad nešto sa kanala, uglavnom one španske ili koje su već serije.
James Marshall Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Je li se ništa od mts ne može uvesti bez buđavog fiksnog?
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 ne. jedino da ti fixni bude deo box paketa
James Marshall Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Au, kakvi smarači. Mislim, 2017. je, čemu fiksni i dalje služi sem da te smaraju telemarketari i SNSovci
levi Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 (edited) Au, kakvi smarači. Mislim, 2017. je, čemu fiksni i dalje služi sem da te smaraju telemarketari i SNSovci Pa da ti doture tv kroz njega Edited March 2, 2017 by levi
James Marshall Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 (edited) Ma, SBB ih šije za 14 dužina, po svakom pitanju Edited March 2, 2017 by James Marshall
James Marshall Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Ma sad zvao za uvođenje mts-a, prvo mora da se uvde fiksni, pa par dana pa kablovska. Makar po tom pitanju SBB kad dođe jednom, sve ti završe.
Nesh Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 (edited) Dal je vise za hejt ili kablovsku, ne znam. Javi mi se bratanac, poslali ga iz student-servisa u poslovnicu SBB "negde u Duvanistu" ("od Merkatora levo negde" ) da se javi da radi nesto. Zamoli me, posto nije u mogucnosti, da nadjem gde se nalazi ta poslovnica. Posto ne uspem da nadjem na internetu ni poslovnicu, a bogami ni broj telefona SBB u Nisu, uzmem racun da pogledam. Na racunu samo call centar. Dobro. Pozovem call centar i pitam za poslovnicu u Nisu, "negde u Duvanistu". Kazu mi imaju samo jednu, adresa ta i ta. Ja znam da imaju dve i mozda jos i ovu neidentifikovanu. Ne, kaze operaterka, samo jednu imamo. Dobro, kazem, dajte mi neki broj telefona SBBa u Nisu, oni ce valjda znati. Kaze nemamo telefone u poslovnicama. Posto mi se ucinilo da nisam dobro cuo i da je nisam pitao kolika je razdaljina do Meseca (u milimetrima) nego za broj telefona, ja je ponovo pitam za neki broj u Nisu. Ona ponovi da nemaju telefone u poslovnicama i da moram da odem na adresu tu i tu, ako hocu da dobijem informaciju. Sta reci. Ne budem lenj i odem u poslovnicu, gde kazu da bi trebalo da imaju poslovnicu "negde u Duvanistu", ali je imaju sigurno na Bulevaru u Zoni toj i toj i da odem tamo da pitam. Oni ce znati gde je inkrimisana lokacija, mozda su oni zvali. "Mozete li da pozovete, treba mi samo adresa", naivno kazem ja. "Ne mozemo da pozovemo, nemamo koga (ili sta je vec rekao) tamo, morate da odete tamo, oni su verovatno angazovali student-servis, mi vam ne mozemo pomoci". 21. vek, prodaju kablovsku, internet i telefoniju i nemaju telefone u poslovnicama, ne znaju gde su im poslovnice, a "ne mogu" ni medjusobno da komuniciraju ne bi li korisniku dali informaciju. Pa i za Srbiju je previse! Edited March 6, 2017 by Nesh
Recommended Posts