ToniAdams Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Upravo mi rekose da ne koristim laptop dok se puni jer to skracuje vek baterije. Ima li i ‰ sanse da je to tacno? bulsit. pitaj ih da ti objasne mehanizam tog desavanja.
katamaran Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) Sad ja imam problem sa Dell laptopom slicno kao gosn Marshall. Baterija mi je vec duze vremena na izdisaju tj, pise da treba da se zameni i zato drzim laptop na punjacu konstantno. Elem, jutros sam primetio da ne puni bateriju uopste. Desi se da puni na par sekundi pa opet prekine, cak mi je u jednom trenutku punilo 10ak min, a nisam ni takao laptop niti misa niti bilo sta drugo, sam od sebe krenuo. Malo sam nesto cackao u firefoxu i opet je prestala. Primetio sam da mi lampica na ispravljacu blinka kao fade out, fade in. Menjao sam 2 produzna i 2 direktna ulaza u struju isto se ponasa. Kad nije na laptopu, lampica normalno gori, kad ga nakacim pocinje da gubi i dobija svetlost, da se tako izrazim. Sad je laptop prazan i nemogu da ga napunim. Punjac, baterija ili nesto trece? Baterija 99% I moja na Dell-u zavrsila karijeru pa mi pre neki dan stigla zamenska iz Engleske. Extended za 20-ak funti. Made in China naravno. Edited June 12, 2016 by katamaran
ToniAdams Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 del ima verovatno najgore baterije od svih brendova koje sam koristio, a koristio sam skoro sve.
katamaran Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) Originalna mi je solidno potrajala. Mislim da mi je na kraju i riknula od prolongiranog nekoriscenja. Jos kao satro funkcionise ali prijavljuje problem kod punjenja. Prosli put sam ga koristio 20-ak minuta na njoj (17-ica) i potrosio je 2% baterije :) Hteo sam kao Krejmer da vidim kolko moze al sam imao bitan posao da odradim pa sam morao da ustekam punjac :( Edited June 12, 2016 by katamaran
Milosh76 Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Baterija 99% I moja na Dell-u zavrsila karijeru pa mi pre neki dan stigla zamenska iz Engleske. Extended za 20-ak funti. Made in China naravno. A to sto ne mogu da ukljucim laptop ni kad je samo na punjacu, a baterija je izvadjena?
katamaran Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) promaklo mi je da si probao i bez baterije. To vec eliminise bateriju kao problem. probaj ovo uglavnom su banalne stvari sa minimalnim sansama za uspeh al te nista ne kosta da probas. Sad sam malo pazljivije procitao i mirise mi na slab kontakt negde. Mozda stvarno akumulirana prasina na dzeku a mozda je vremenom poceo i da se odvaja od ploce. Nemoj nista na silu da radis al probaj da izduvas prasinu i da malo provrtis kabl. Edited June 12, 2016 by katamaran
Prokleto Djubre Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Upravo mi rekose da ne koristim laptop dok se puni jer to skracuje vek baterije. Ima li i ‰ sanse da je to tacno? Apsolutno nema sanse, uostalom svaki laptop danas ima elektroniku koja brine o tome.
Frank Pembleton Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Ajde neki predlog za laptop 30.000 +/- 3.000. MS Office , internet, strimovi multimedija ne preterano zahtevna, nista igre...
Geo Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Za net i te pare bih uzeo ovo , posebno ako planiras da ga nosas sa sobom (odlicna izrada) ...
Lezilebovich Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 to jedino ako ženi kupuješ , jer je leeeeep (ja sam ga kupio prošle godine, bila i neka office365 pretplata uključena). imao sam ideju da uzmem chromebook, ali s obzirom da sigurno nisam 100% online, onda mi je ovaj hp stream bolja opcija bila. e sad, ima malo i memorije i diska, pa proceni
katamaran Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 To te bese ja nagovori? Ja uze crvenog za sestru i super je zadovoljna. Mi smo uzeli varijantu sa 160 ili 320 GB diskom.
Frank Pembleton Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Hihihi Kako ste provalili da je za ženu? ...shit has hit the fan...
katamaran Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 (edited) Da kupujes za sebe ne bi se toliko ogranicavao na najosnovnije. btw ovaj hp stream ima touch screen pa moze da se koristi i kao (podebeli) tablet svuda plave i ljubicaste verzije a nigde crvene koja je ubedljivo najlepsa. Edited June 24, 2016 by katamaran
Lezilebovich Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Ma da, sad je sve realno dovoljno dobro za to sto ti treba
Recommended Posts