Parsons Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 naso?nasao na google street view-u, a setio se i miralem :D klopa odlicna, jedino sto nam nisu dali nozeve narucili smo 2 razlicita jela, pa podelili na pola, bratski posle smo se napili...
Miralem Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 pa otisli na picu. mene je sramota koliko jedem, ko dva africka sela. mora da imam gliste.
bus Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Delft (do koga se iz Haga stizalo tramvajem) uz tamonekekanale ne tako daleko od glavnog trga nije bio mrtav ni nocu. Štaviše. Mada, bilo leto.
Parsons Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 pa otisli na picu. mene je sramota koliko jedem, ko dva africka sela. mora da imam gliste.pice se secam, al' ne mogu da se setim kako sam se vratio u hotel. a ocigledno jesam. e, a sto nam nisu dali nozeve?
bus Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 A ti bi dao Miralemu nož? Vidiš da je i s mišem opasan.
msmodesty Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Den Haag mi mnogo ubav...vracam se cim pre:u parametru od 5 minuta hoda nekoliko trgova sa restoranima i kaficima, fini coffeeshopovi a i dog friendly grad - puno drveca za zapishavanje:a i jurili smo patke
Tresko Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 pice se secam, al' ne mogu da se setim kako sam se vratio u hotel. a ocigledno jesam. e, a sto nam nisu dali nozeve?Pa ne sećaš se jer su te doveli u onom autu na kojem piše Politie.
Ros Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 u parametru od 5 minuta hoda nekoliko trgova sa restoranima i kaficima, fini coffeeshopovi a i dog friendly grad - puno drveca za zapishavanje:ne samo da je dog friendly grad, nego je i dog owner friendly grad.vidi se po gomilama braonkastih gomilica po ulici. leze tamo i niko ih ne dira. :)ovi moji germani bi u takvoj situaciji odavno povadili svoje crne uniforme, lugere i masingevere i krenuli u holy war protiv pasa i vlasnika im, sve dok se ne usadi navika da se nose male plasticne kesice za prikupljanje braonkastih gomilica.
msmodesty Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ne samo da je dog friendly grad, nego je i dog owner friendly grad.vidi se po gomilama braonkastih gomilica po ulici. leze tamo i niko ih ne dira. :)ovi moji germani bi u takvoj situaciji odavno povadili svoje crne uniforme, lugere i masingevere i krenuli u holy war protiv pasa i vlasnika im, sve dok se ne usadi navika da se nose male plasticne kesice za prikupljanje braonkastih gomilica.pa nije bilo tako prljavo u Haagu, Amsterdam je prljav po definiciji.a za kesice - u mom selu od 30 kuca imamo kesice na banderama kad vidim *turiste* ovde po gradu kako im se kuce pokaki a oni ne pokupe ne prezam da pridjem svaki boziji put, dam im kesicu u ruke i kazem "e sad mozete da ocistite" zla sam i odvratna
Ros Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 zla sam i odvratna ma nisi.samo si se malo pogermanila.doduse, i ja sam u dosta stvari.na primer, neciscenjem za kucama. i ovde se cesto mogu naci kesice na banderama, ali i gde ih nema ljudi uredno ciste.
MaryPoppins Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ukratko: tri bambija za hag ko lutkica je. od svega sam se najviše naposećivala raznih državnih organa, kabineta, ministarstava finansija, vrhovne revizije i državnih saveta. ludilo od avanture. prolazila svaki da pored tribunala, bio mi hotel tu. nadomak njega museon, ne uspeh da uđem. ni madurodam nisam videla, ali sam uspela da uletim u mauric i obiđem ga za cca 2 sata koliko sam imala slobodno tokom radnog vremena muzeja. išla do sheveningena (plaže, ne zatvorske jedinice :D) sva nešto bolesnjikava i uveče tako da nisam uspela da uživam u kafi po sunčanom danu. amsterdam - utisak nepromenjen . a i miralem je još uvek tamo.
Muwan Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 (edited) Još jedna poseta princezi Jolandi obogaćena je direktnom overom preporuka sa ovog topika:- Amsterdam: Nam Kee na Nieuwmarktu; apsolutno vrhunska kineska klopa po više nego korektnim cenama (nisu džabe birani za naj restoran u 2009-oj, ako je suditi po nalepnici koju su stidljivo zalepili na samo dno ulaznih vrata)- Den Haag: Madurodam; jeste da potiče od moje opsesije maketama i modelima ali opet moram da kažem - da su me roditelji tamo odveli pre nekih 20 godinica, vratili bi se u Beograd bez mene. Fenomenalno mesto, uhvatio čak i poseban feature koji se zove "Madurodam by Light" a sastoji se od lepe interaktivne priče o važnosti nasipa i tehnologije istih za postojanje Holandije, sve uz bruku lasera, strobova a bogami i holograma. Edited October 31, 2010 by beowl
Hamlet Strašni Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ja sam bi u Hagu/Holandiji pre 30 godina. I jedino cega se secam je Madurodam.A iz Holandije se jos secam i sutiranja prazne konzerve na trgu u Delftu.
Parsons Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 - Amsterdam: Nam Kee na Nieuwmarktu; apsolutno vrhunska kineska klopa po više nego korektnim cenama (nisu džabe birani za naj restoran u 2009-oj, ako je suditi po nalepnici koju su stidljivo zalepili na samo dno ulaznih vrata)jesu ti dali noz? :D
Muwan Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Da, standardan escajg + štapići. Nenormalna gužva je bila, doima se da im posao cveta.
Recommended Posts