July 4, 20187 yr 30 minutes ago, Mil@n said: Jedina mrlja :( Dakle, promenio si tabor sad kad ovaj praktično ne može da izgubi... Typical taman posla
July 4, 20187 yr 8 hours ago, Majo said: taman posla Aha, samo soliš rane. Edited July 4, 20187 yr by Mil@n
July 5, 20187 yr 11 hours ago, Mil@n said: Aha, samo soliš rane. Moraces opet da ides u HOL...posto si propustio par lepih gradova npr. Delft
July 5, 20187 yr Ma turizam je bio usput, videli smo i više nego dosta za tih 4, 5 dana koliko smo imali na raspolaganju pre i posle trke.
March 9Mar 9 jutros stigao iz amsterdama. odlicno vreme me pratilo. obilazio uobicajeno, svuda bio, vario ka manit 😁. 5 jura dzoint, meni to traje citav dan. posto sam pre neki mesec propusio poginuo sam od pljuga, 12,5 eura paklica. sta znam i nije sve preskupo. malo se hranio kod ortaka, malo kod rodjake, malo po nekim restorancicima marketima, kako se stojalo sa kintom. moracu da ponovim. zene su nevidjeno lepe ali nevidjeno. neverovatno sta je to. ko sa reklama 😁 to mi je najjaci utisak, prelepi su. ne deluju nervozno, eh da, voze bezobrazno bicikle. al dobro i nije neka mana. nisu ni nesto prehladni prema strancima. cak suprotno. mislim i zabole me ali nisam stekao los utisak. oni sa losim poslovima su najneprijatniji posebno ako su matori. klincadija po kaficima i prodavnicama su ok. ali najjaci je tramvaj 2. gde to sve ide da jebe oca.