April 16, 20205 yr ja pamtim kicu i praju (malo kroz maglu tj kroz sklerozu 😂) a simonovic bi verovatno bio kica, drazen nivo da se nije desilo ono na olimpijadi 72. ovu kosarku danas bi mogao da igra kako je bio gradjen i jak ko bik
April 16, 20205 yr 1 hour ago, Gojko & Stojko said: United, They Stood Jak clanak: Quote To earn one of the eight spots in the European championships, each team had to qualify in December. The Yugoslavs considered it beneath their first string to perform such a routine chore, so they sent an entirely different unit. The understudies swept their six qualifying games by an average of 24 points.
April 16, 20205 yr a propos majci ispod dresa, prvi od “evropskih” igrača je bio miki berkovich iz makabija fun fact @bradilko ako naletiš na još onakvih tekmi slobodno okači baldekin šibenik, pa tamo je bilo nemoguće pobediti, kao i u starim jazinama
April 16, 20205 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: a propos majci ispod dresa, prvi od “evropskih” igrača je bio miki berkovich iz makabija fun fact @bradilko ako naletiš na još onakvih tekmi slobodno okači baldekin šibenik, pa tamo je bilo nemoguće pobediti, kao i u starim jazinama hocu. a miki berkovich. dabre. njih sam gledao one godine kad smo igrali prvu evroligu (f4 u belgiji sa Dujanom) al ne mogu da se setim gde, da li kako bi trebalo u hramu na nbgdu ili pionir jer se nesto radilo na dodavanju sedista. jebiga sklerozitis ☹️
April 16, 20205 yr Da li se neko seća koji je bio razlog što je Duda škartirao Vrankovića nakon EP 1989. godine? Igrao je one kvalifikacione utakmice u sezoni 1989/90. godine, ali posle je bio nepoželjan.
April 16, 20205 yr 2 hours ago, bradilko said: evo jos 1. moze da se gleda moka slavnić u godini kada je "shvatio razlike u ljudima, lojalnosti, dobroti, kvalitetu i svemu ostalom" između dva univerzuma šalu na stranu, kakav je dražen bio floper na startu karijere sasvim sigurno je to bio začetak netrpeljivosti prema njemu, u košarkaško navijačkim krugovima dok je igrao za šibenku i cibonu Edited April 16, 20205 yr by kud u maglu Simoviću
April 21, 20204 yr seca li se neko f4 1991? jel savic tad malo pokraden za mvp titulu? dobio kukoc, a ovaj davao 25 i 27 ok nije sve u poenima, ali savic je uvek bio vrlo zahvalan igrac, sigurno mu doprinos nije bio "samo"u tim poenima i jel zna neko nesto o savicevoj karijeri pre splita? obicno se navodi samo podatak da je igrao b ligu za celik iz zenice njegov put je prilicno cudan imao je vec skoro pune 23 kad je dosao u jugoplastiku i maltene odmah postao jedan od najboljih igraca sfrj
April 21, 20204 yr 18 hours ago, Peter Fan said: Naletilo mi random na YT: a ja bas sad poceo da slusam ovo