Ras Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 jel ima neki tip za dobro spavanje u uzicu i okolini, preferirao bih neki mali etno objekt ili slicno, moze priroda ali bih izbegao betonirani zlatibor, mozda nesto drugo u blizini?pa idi u sirogojno, iznajmiš apartman u onom etno selu
lord_s Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Moj rodjak iz USA se zeni u avgustu mesecu ove godine i izrazio je covek zelju da medeni mesec provede na nekoj od planina u Srbiji a mene nesrecnog zaduzio da mu preporucim neke hotele/smestaj..Kako sam dosezao samo do Zlatibora par puta, moze li neko da me uputi kakvo je stanje na Kopu, Tari, Staroj Planini il' ko zna gde, da preporuci dobar hotel ili vilu, sightseeing options i te activities za desetodnevni medeni mesec?Hvala unapred!
belch Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 (edited) jel neko bio skoro na tari i ima kakvav savet ili preporuku ili čak broj telefona nekoga ko izdaje kakvu pristojnu sobu tamo?i da li ima neki organizovan kamp ili se može samo dići šator i prespavati gde nam se ćefi? Edited April 25, 2012 by funk soul sister
Aće Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Moj rodjak iz USA se zeni u avgustu mesecu ove godine i izrazio je covek zelju da medeni mesec provede na nekoj od planina u Srbiji a mene nesrecnog zaduzio da mu preporucim neke hotele/smestaj..Kako sam dosezao samo do Zlatibora par puta, moze li neko da me uputi kakvo je stanje na Kopu, Tari, Staroj Planini il' ko zna gde, da preporuci dobar hotel ili vilu, sightseeing options i te activities za desetodnevni medeni mesec?Hvala unapred!valjda mu ovde ne bi bilo lose
ljuttko Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 @ lord_s - Preporučujem ovo, izuzetno je po mnogočemu a jeftinije od svega izvikanog tipa Zlatibora i Kopaonikahttp://www.etnopoint.rs/index_srp.htm
Nemanja Posrbica Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ne znam da li je pravi topic, ali čisto da pitam. Treba mi pomoć oko toga da li neko zna neki korektan hotel u širem centru Beograda za novac koji je realan za tu uslugu.
Parsons Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 jel ima u srbiji neka planina sem kopaonika, zlatibora i tare sa dobrim hotelom ili apartmanima?
Parsons Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 @ lord_s - Preporučujem ovo, izuzetno je po mnogočemu a jeftinije od svega izvikanog tipa Zlatibora i Kopaonikahttp://www.etnopoint.rs/index_srp.htm kad ne citam topik
đorđe geprat Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 neko je, valjda ovde, davno pominjao zasavicu. elem, bio sam tamo pre desetak dana sa gospođom i holandezima. ništa specijalno. gulaš od mangulice je bio OK, možda prejak. cena za gulaš + pivo + salata i lebac izašla je hiljadarku po glavi. razočaravajuće je bilo što je ulaz kroz kapiju 200 RSD po glavi da bi izašao na livadu na kojoj dečurlija iz BG škola trčkara za loptom ili bez nje. sve se plaća pa ne znam čemu i ulaz. ako nije za to da vidiš u 4 torića, mala i nečista rogatu kravu vezanu na konopcu od metar, neiztimarenu kobilu koja njuška po sopstvenom govnetu, magaricu i mangulicu. sve 4 sa sve mladuncima. čamci ne voze jer nema dovoljno vode u rečici. kola za razgledanje poseda su tu ali čemu?. suveniri u vidu prerađevina sa cenama u €. interesantat je boravak u "etno sobi", restoranu i penanje na toranj gde mogu da se vide šunke i slično na sušenju. mogli smo i bez tog izleta. vrlo dobro je što je lokacija ekstremno lako bila pronađena, upadljivi putokazi posvuda, od autoputa do kapije.drugi izlet je bio vrlo dobar, do kovačise. posetili smo galeriju, pazarili oslikane tikve, grafike i izbušena jaja, otišli na klopu ali o tome na drugom topiku. onom o restoranima.
yolo Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) stara planina - jer ima neko predlog za privatni smestaj, samo bih voleo da nije u nekoj malomokroluskoj i kaludjerickoj nezavrsenoj novogradnji. treba mi za vikend, otkrio sam da ovi slovenci koji servisiraju goste falkenstajner hotela ski opremom imaju u ponudi i krplje, pa bih onda isao u malu snezno pesacku avanturu, kad vec nema nordijskog skijanja. Edited January 16, 2013 by gazza1
Sam Spade Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ja sam bio ovde pre 5-6 godina, stari i novi deo, nije bilo skupo, ima i klopa, al' nije privatno.
vladavsnarod Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 http://www.babinzub.org/smestaj/domacinstvo-golema-reka/
kud u maglu Simoviću Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 (edited) treba da provedem nekoliko dana na Pasuljanskim livadama, gde da tražim najbliži smeštaj, dajte kakvu preporuku. Ćupirja, Despotovac ili ako ima nešto bliže :)Moćo?!? Edited March 1, 2013 by kud u maglu Simovicu
Recommended Posts