Shan Jan Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Mrzim ove spanskoserijske zavrsetke Link to comment
CZBG Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Moram da kažem da mi je ovaj osmi serijal mnogo bolji od poslednja dva, bilo kako da se završi. Link to comment
Lrd Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Moram da kažem da mi je ovaj osmi serijal mnogo bolji od poslednja dva, bilo kako da se završi.I meni je isto super i bolji od prošle dve sezone. Možda ima jedna ili dve loše epizode, a kad se samo setim onog pevanja iz prošle, joj. Link to comment
CZBG Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 I meni je isto super i bolji od prošle dve sezone. Možda ima jedna ili dve loše epizode, a kad se samo setim onog pevanja iz prošle, joj. Tačno. Prošli je bio ubedljivo najgori. Izvadili su se sa ovim poslednjim. Link to comment
Frank Pembleton Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Nije losa epizoda.... Ode cejs... Link to comment
Milosh76 Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 S obzirom da ima 2 epizode do kraja, potpuno je logicno... :D Link to comment
Lrd Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Baš hevi. Ne znam da li da gledam poslednju, skenjava me ovo. Što su morali ovako da završe? Link to comment
eye of the beholder Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Baš bi mogao neki ne-srećan kraj da bude!Ne neka teška tragedija ali neki nekonvencijalni završetak bi baš lepo "legao" Link to comment
belch Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 trebalo je da kraj poslednje sezone bude i kraj serije Link to comment
Lrd Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Baš bi mogao neki ne-srećan kraj da bude!Ne neka teška tragedija ali neki nekonvencijalni završetak bi baš lepo "legao"Pa meni ne. Posle godina druženja nesrećan kraj. Jebi ga. Link to comment
kim_philby Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 jel umro haus? ne pratim vec dve sezone a interesuje me sta ce biti sa likovima pa neka mi neko spoiluje. Link to comment
Milosh76 Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 To cemo tek saznati u sledecoj epizodi. Cak i da neko rikne, sigurno nece u ovoj sad, nego sledece nedelje. Link to comment
Arkadija Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 (edited) Iako je ova sezona značajno bolja od prethodne, a i od one pre , onaj kraj kad Haus razruši Kadinu kuću i utekne na neko tropsko ostrvo je bio sasvim OK.Ajde, dajte da glasamo hoće li Haus preživeti ili ne.Ja glasam da neće Edited May 15, 2012 by Arkadija Link to comment
betty Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 glasam da ne umre :(nisam gledala poslednju pa ne znam sta se jos zakuvalo, ali ne verujem da ce eliminisati hausa na kraju poslednje sezone. logicnija mi je poslednja epizoda u kojoj je on glavni akter, a kao mrtav ili umiruci to tesko moze da bude.takodje mi je logicno, pozeljno, i sasvim u duhu serije, da poslednja epizoda ne bude hepiend. realno, dovoljno je da se raspusti tim pa da serija ima neki logican a opet tuzan zavrsetak. dramu mogu da pumpaju kroz vilsonov slucaj ili smrt trinaestice, ili mozda hausova majka moze da se razboli... neka veselost tog tipa, gde haus krsi vise pravila nego inace i posle zauvek odlazi iz bolnice, nesrecan i sam, ne osvrcuci se na proslost ali opet bez icega na vidiku u buducnosti. pa ima li ista lepse od moje vizije, recite? Link to comment
Recommended Posts