Milosh76 Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 milose, stavljaj u spojler kad pricas o sadrzaju. ja sam gledao epizodu, ima ljudi koji nisu.Ovo je sadrzaj predhodne epizode, a ne ove od sinoc. Ako sam nekom pokvario ugodjaj izvinjavam se! Link to comment
MaryPoppins Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Ovo je sadrzaj predhodne epizode, a ne ove od sinoc. Ako sam nekom pokvario ugodjaj izvinjavam se!svejedno, ne možeš znati ko je dokle stigao sa gledanjem. Link to comment
morgana Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 pusti ti to, nego jes gledala novu epizodu? Link to comment
MaryPoppins Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 pusti ti to, nego jes gledala novu epizodu?ju, nisam. :o krivim forum, nije mi skrenuo pažnju. nikako da se naviknem da sad treba da se apdejtujem :( Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 pogledao. shta znam, nije loshija od prethodne, ili vecine iz cetvrte sezone. ipak, ne mogu da se ne zapitam - da li je ovo moj house? Link to comment
Sludge Factory Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 (edited) pogledao. shta znam, nije loshija od prethodne, ili vecine iz cetvrte sezone. ipak, ne mogu da se ne zapitam - da li je ovo moj house?Tvoj mozda nije, ali moj jeste :DBiljantna epizoda! Sjajno snimljenja, onaj uvod na pocetku (pre spice) je opasan. I odavno me nije tako zaintigirao sam slucaj, tj. medical mystery. PI je interesantan lik, ako David Shore uspe da izboksuje spin off seriju za njegov lik, mozda moze da ispadne fina serijica od toga. Ali, kako House trazi sebi novog druga! I stvarno je tuzan, sto mu rece ona pacijentkinja na kraju. A, kako li ce u opste da privoli Wilsona nazad, nije mi jasno. Ko da ceka sledecu nedelju (nedelje, posto ce ova prica trajati mozda i 10-ak epizoda)? :) Edited September 24, 2008 by Sludge Factory Link to comment
MaryPoppins Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 (edited) prvo gledanje završeno. uvod je zaista sjajan. ja sam prvo, naivno, pomislila da ćemo ponovo imati nekoliko paralelnih slučajeva - kad ono ...nego, pre nego što krenem u sabiranje utisaka - odakle znamo PiAja? edit: namučih se dok nisam izguglala. PI (majkl veston) je glumio u six feet under, tipa koji kidnapuje i muči dejvida. al to je nebitno. ako je verovati tv.comu piaj se pojavljuje i u sledećoj epizodi. haus će izgleda definitivno kupiti sebi novog drugara, dok se vilson oporavlja. kad smo već kod vilsona, mogao bi polako da počne da se vraća. uskoro će početi da me nervira, ako nastavi da ne bude tu. i gde se denula kameron uopšte? Edited September 24, 2008 by MaryPoppins Link to comment
Milosh76 Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Odlicna epizoda ne gubi na dinamici niti zanimljivosti.... novi lik obecava... Link to comment
morgana Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 novi lik je super, dodatno serlokholmsuje seriju. hausov tim mi je bezveznjikav. Link to comment
mraki Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 (edited) prvo gledanje završeno. uvod je zaista sjajan. ja sam prvo, naivno, pomislila da ćemo ponovo imati nekoliko paralelnih slučajeva - kad ono ...nego, pre nego što krenem u sabiranje utisaka - odakle znamo PiAja? edit: namučih se dok nisam izguglala. PI (majkl veston) je glumio u six feet under, tipa koji kidnapuje i muči dejvida. al to je nebitno. ako je verovati tv.comu piaj se pojavljuje i u sledećoj epizodi. haus će izgleda definitivno kupiti sebi novog drugara, dok se vilson oporavlja. kad smo već kod vilsona, mogao bi polako da počne da se vraća. uskoro će početi da me nervira, ako nastavi da ne bude tu. i gde se denula kameron uopšte? E, vidi stvarno, to j on. Ja jos razmisljam odakle mi je poznat, a mrzelo me da guglam.Slazem se da obecava... Jel on predvidjen za glavnog lika u najavljenom spin off-u?Sto se Kameron tice, kazu da ce se njen lik dosta razvijati u narednim epizodama... edit: vidim da svi pisete samo u spojlerima (mada ne znam zasto) pa da stavim i ja... Edited September 26, 2008 by mr@ki Link to comment
Milosh76 Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 edit: vidim da svi pisete samo u spojlerima (mada ne znam zasto) pa da stavim i ja...kako zasto, pa da oni koji nisu gledali epizodu mogu da varaju sami sebe, jer kao ne citaju spoilere, a smetace im da citaju cisti text... bezveze, slazem se, al ako je spoiler u modi neka im Link to comment
Sludge Factory Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Ovo je znaci... ja ne znam... ^_^ House razbija u ovoj epizodi. Kome treba Wilson, uopste? PI je bas super lik. Jam session na kraju I cela igrica oko Cuddy, ma bre zasluzuje 1 A Cuddy Link to comment
Milosh76 Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Slazem sa tvojim spoilerom... :)Odlicna epizoda, cak bolja od 2 predhodne... House u odlicnoj formi, PI pocinje da biva glavni glumac :) Link to comment
Sludge Factory Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 (edited) Odlicna epizoda, cak bolja od 2 predhodne... House u odlicnoj formi, PI pocinje da biva glavni glumac :)Vrlo sam blizu i ja da se slozim s tobom. Oko obe boldovane konstatacije (za ovo neboldovano sam vec rekao gore :) ). Epizoda mozda cak bolja od prve dve (a obe su bile odlicne). Jako me podseca na prve tri sezone. Moram cak da priznam da sam se skroz navikao na novi tim, kao da su tu jako dugo (ova i prethodna epizoda su narocito doprinele tome). Kako kazu: they have grown on me. Konacno su ih "stopili" u tim, nalik na stari. A krenulo je i "istrazivanje" clanova tima (njihovih zivota), tako da i to vraca u stare dane. Ne samo sto House juri Wilsona, vec pocinje da juri i Cuddy i to tako sto ce da se "takmici" za nju sa svojim novim drugarom. Da ne pricam sto se tu sad javlja ljubomorni House, a znamo kako to izgleda :D BTW, naredna epizoda je ona road-trip sa Wilsonom (ne bih, cak ni u spojleru hteo da kazem gde i zasto idu, glupo mi da kvarim onima koji ne zanju. Nazalost, izgleda da cemo na novu epizodu morati da cekamo 20 dana, jer 4. ide tek 21. oktobra. Edited October 1, 2008 by Sludge Factory Link to comment
jms_uk Posted October 1, 2008 Author Share Posted October 1, 2008 Nazalost, izgleda da cemo na novu epizodu morati da cekamo 20 dana, jer 4. ide tek 21. oktobra. Noooooooooooooo............salim se, sreda nije frka - ima jos 2-3 stvari :) Link to comment
Recommended Posts