belch Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 + imam i jednog i drugog u kući, al me opasno mrzi da dignem dupe i uzmem
Kelt Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 domaće princes krofne punjene pudingom od vanile i malinamaagrrllll jedu mi se, oću da crknem
Razzmatazz Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Nosio bih par roza kupaćih gaća po Švajcarskoj za nekoliko pravih krempita sad.
pacey defender Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Sinoć zaspao sa tugom što nema šarana negde u blizini.Od pre sat vremena sam srećan čovek :)
Sara Goldfarb Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 bogo, kako mi se jede ona pita sa višnjama prelivena sirupom od šećera. višnje
renne Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 pa što ne reče, sestro slatka, i ovako sam danas napravio trideset pita, mogao sam i tu
cmrlj Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 (edited) crveni rezanci, pita spanacara, mleko, jogurt, sirevi razni, nudle s povrcem i onaj kolac divni sto mi se u frizideru odavno hladi. sutra vadim krv, nema jela od 6, krce mi creva, vec 4 sata gledam kulinarske blogove, ocajna sam skroz :( Edited December 5, 2010 by cmrlj
gospa buba Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 vidga renea! :Dnow cravimg opshte prakse, znachi bilo sta, a ima svega i to nije to :(
Frank Pembleton Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Secerpaaare, onako kako ih prave u Bijelom Polju kao veknice hleba sa orahom unutra mmmmmBTW, de si Renne
Recommended Posts