October 20, 20241 yr @le petit nicolas kaži mi molim te da negde kod nas ima da se kupi Gavrilovića Mandolina
October 20, 20241 yr A ne mogu izdržat’ do januara A ako si blizu mora ili budeš blizu mora pošalji neku sličicu, please. Hvala. Edited October 20, 20241 yr by Boksi
September 28, 2025Sep 28 Ranije, kad bih ušla u Slatku kuću, s vrata bismo se zezali "Komšinice, jel po karamele?"Jašta! :')+ Čokoladne štangle sa mlekom u prahu, domaće. Tokom inflacije bi ih mama povremeno pravila tek da mi klinci ne osetimo krizu. Na njih smo gledali kao na malo uživanje u luksuzu. Čuj, mleko u prahu...One i "čar na dar" odvlačile su nam pažnju od loših vesti. :)Hm, nigde slike onakvih kakve pamtim... najpribližnije su "karamel štangle sa mlekom u prahu". Nešto kao fudge: https://www.thekitchn.com/how-to-make-the-easiest-chocolate-fudge-cooking-lessons-from-the-kitchn-180891
September 28, 2025Sep 28 7 minutes ago, Klara said:Ranije, kad bih ušla u Slatku kuću, s vrata bismo se zezali "Komšinice, jel po karamele?"Jašta! :')+ Čokoladne štangle sa mlekom u prahu, domaće. Tokom inflacije bi ih mama povremeno pravila tek da mi klinci ne osetimo krizu. Na njih smo gledali kao na malo uživanje u luksuzu. Čuj, mleko u prahu...One i "čar na dar" odvlačile su nam pažnju od loših vesti. :)Hm, nigde slike onakvih kakve pamtim... najpribližnije su "karamel štangle sa mlekom u prahu". Nešto kao fudge:https://www.thekitchn.com/how-to-make-the-easiest-chocolate-fudge-cooking-lessons-from-the-kitchn-180891Kod mene se pojavile u nekoj radnjici metar sa metar, domace karamele sa kanarijskom solju + plus kafa i neke zacinske prce. Mmmmh.
September 28, 2025Sep 28 U, i njih volim. Obožavam karamele u svim oblicima, pa i kao fil u starinskim oblandama. Sad mi se sve to jede, a usred sam užine.🫠
September 28, 2025Sep 28 Takođe volim karamele i pre neki dan sam ih kupio u Maksiju i zgrozio se koliko su bile preslatke, pa sam dao klincima u komšiluku. Doduše meni su svi kupovni slatkiši postali nejestivo slatki, ne znam šta sam ovde očekivao.
September 28, 2025Sep 28 1 minute ago, Nikodije said:Doduše meni su svi kupovni slatkiši postali nejestivo slatki, ne znam šta sam ovde očekivao.Ako voliš kokos, uzmi onaj Pionirov.Nije presladak, bolji od Bauntija.