baklavica Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ko se ismeva polu mekartniju ne treba ni da zivi.
Yossarian Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 (edited) Da li je neko spremao čamce na naduvavanje? :) Evo na engleskom:OlujaOtkako je izgrađena, barijera je noćas prvi put zatvorena i tako ostaje do večeras:Nivo mora je na nekim mestima 3,5 metra iznad normalnog, mada se jutros ipak nije popelo do 4m kao što su meteorolozi predviđali.U Mastrihtu smo bar na brdu :D Edited November 9, 2007 by Yossarian
baklavica Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 (edited) Ocete u Antverpen? :)mada ni to nije bas najbolja ideja, kad bolje razmislim Edited November 9, 2007 by baklavica
betty Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 jel oce neko moj telefon? :unsure:amelija? bar ti?
betty Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Hocu ja :) :placa bghostu obecanih 10e za ovaj reply:
Amelija Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 bah :(aj do prve sledeće prilike... (nadam se uskoro :))
msmodesty Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Potvrdjeno na delu: Nizozemska JESTE srce Kinshase i sire:wub: za drustvo za stolom u coskumi stigli kuci posle pazljive voznjekera vec zahrkala :)
betty Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 i ja da se zapljunem medj povratnike :)kera mora da dodje opet, nismo se slikali!
Miralem Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Potvrdjeno na delu: Nizozemska JESTE srce Kinshase i sire:wub: za drustvo za stolom u coskumi stigli kuci posle pazljive voznjekera vec zahrkala :) aj pogodi po cemu smo prepoznali most koji vodi do stanice?
Yossarian Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Drago mi je što ste svi fino stigli kući. Evo i mene da se zapljunem. :)
אַף אֶחָד Posted November 13, 2007 Author Posted November 13, 2007 nas dvoje smo malo izgubili osecaj za prostor i vreme posle druzenja sa vama, pa se tek sada javljam da smo stigli kuci srecni i veseli. bilo mi je izuzetno prijatno i drago da vidim sve vas. sve zajedno sa tvrdoglavim psetom sa najmeksim usima na svetu kojeg ovom prilikom predlazem za predsednika skupstine nizozemskih kolonija kinshase cime bi se zagarantovalo njegovo prisustvo na svim zasedanjima. srce kinshase se u subotu uzlupalo i bilo bi sjajno da se sledeci put pojave i ostali. (kao dodatak na forumaski vikend, u nedelju nicim izazvani sedimo u omiljenom ficka u utrechtu i naletimo na jos jednog forumasa. malog li sveta...)2 baklavica: antwerp, sto da ne. btw, ja sam u belgiji od 17-19/12. mozda vikend pre toga? 16/12? ili je sad red na randstad?
baklavica Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Pa ja bila...i kupila :rolleyes:Mozete da dodjete u Gent...Ima zene, ima sve :)I bogami cu da vas vodim u muzej
אַף אֶחָד Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 kera mora da dodje opet, nismo se slikali!govori u svoje ime... :)
Recommended Posts