June 13Jun 13 Dobro su odigrali prvih pola sata pustinjski Bugari, juznoamericki Srbi nisu uspeli 5 pasova da povezuVini strasno odskace kvalitetom od ostalih na terenu. Dajte mu loptu i ne smetajte
June 13Jun 13 3 minutes ago, Tsai said:crcice marokanci od ovog tempaNema sanse, zilavo to. Btw, ranjivi su Marokanci po bokovima, ako budu naleteli na Spance, ubice ih Yamal i Nico sa bekovima zajedno.
June 13Jun 13 Ovaj Rapinja podseća na Ratinja, baju koji je igrao za Njukasl (pre jedno 25-30 godina) i izgledao u skladu sa prezimenom.Tekma vrh, ubedljivo najbolja do sada. Edited June 13Jun 13 by Rudolf Pingvinoglu
June 13Jun 13 Brazil uvek bio gotivna ekipa, zašto su sada nekako antipatični...Zubu i Karlosa kad vidim, pa to je odmah osmeh i neka toplina, ne znam šta je sa ovim novim likovima, sve nešto nadrndano ko da gledam Nemce. Edited June 13Jun 13 by Rudolf Pingvinoglu
June 13Jun 13 Izgubili su mojo i oni i Holandija. Bili su najseksiji u 20. vekuU ovom veku su krljatori kao i skoro svi ostali1 Kafu je zaboravio vise fudbala nego sto ce ova trojica veznih ikad znatiI onomad 2014 kad su drzali ko je igro... Paulinjo, Luiz Gustavo i OskarOnaj Dungin Brazil pre toga... igro je jebeni Felipe Melo sve tekme2006. su imali na papiru najjaci repstativni tim kog se secam, ali to funkcionise samo na PES-u Edited June 13Jun 13 by Ratamahatta
June 13Jun 13 Popular Post 1 minute ago, Ratamahatta said:Izgubili su mojo i oni i Holandija. Bili su najseksiji u 20. vekuU ovom veku su krljatori kao i skoro svi ostaliOstali smo samo mi i Crnogorci da gajimo taj neki spori seksi fudbal.
June 13Jun 13 Brazil mi je bio poprilično odvratan 1994. Rumuni i Bugari su izvukli to svetsko prvenstvo.
June 13Jun 13 Da, taj tim Brazila 94 je ostao zapamcen jer je osvojio. Romario, Bebeto i donekle Rai i Zinjo su jedini ofanzivci bili Sve ostalo rudarenje2002 ista prica - svi osim Rivalda, Ronalda i Ronaldinja defanzivci
June 13Jun 13 1 minute ago, Lancia said:Ostali smo samo mi i Crnogorci da gajimo taj neki spori seksi fudbal.I Bosanci
June 13Jun 13 Just now, Ratamahatta said:svi osim Rivalda, Ronalda i Ronaldinja defanzivciŠta će ti više, čista poezija. Edited June 13Jun 13 by Rudolf Pingvinoglu