Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brazil - Maroko 14. jun 00:00 New York

kutak za prognozu 19 members have voted

1. 1. kutak za prognozu

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/13/26 at 22:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

tired-lazy.gif

kakvo je bilo drugo poluvreme?

• Replies 157
  • Views 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

10 minutes ago, Tsai said:

Doduse, ruku na srce, Argentina je 2022 izgubila od Saudijske Arabije prvu tekmu

Ne znam, ovi mi deluju neubedljivije.

7 minutes ago, Lancia said:

tired-lazy.gif

kakvo je bilo drugo poluvreme?

Spektakularno, teško da će biti boljeg fudbala na ovom SP fantom

Tvrd je Maroko u picku materinu, a i tranzicija sasvim solidna

Fali isto kao u Kataru spic i zato nece otici do finala

Teamwork izuzetan, bolji verovatno i od korejskog

Igraju kao zabari dok su bili dobri

12 minutes ago, Dimitrije said:

Iznenadjuje losa kontrola lopte i veliki broj pogresnih i netacnih pasova kod Brazilaca. Nervoza, pritisak ili mozda nisu toliko dobri.

Isto tako, iznenađujuće dobra kontrola lopte i taktička pismenost Marokanaca (za mene, koji pratim samo SP). Nisu dali Brazilcima da opepele zadnjih 10 min, mogli su i da ih iskecaju na kraju.

https://www.facebook.com/share/v/14jZizTBxdD/

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Ovo je tako smoran sport. Ko da dočeka basket u oktobru.

7 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Brazil uvek bio gotivna ekipa, zašto su sada nekako antipatični...Zubu i Karlosa kad vidim, pa to je odmah osmeh i neka toplina, ne znam šta je sa ovim novim likovima, sve nešto nadrndano ko da gledam Nemce.

Sećam se da je nekad meni bio neki tako slobodni utisak da su Brazilci po PS-u, staloženi momci, fini, na mestu, da ih svaka tašta voli i brani od sopstvenog deteta, a Argentinci raspali, prgavi, tetovirani bludni sinovi.

Sad ovo nidje veze, sve otišlo dodjavola i izmešalo se, da se pogubi čovek načisto.

6 hours ago, April said:

Ovo je tako smoran sport. Ko da dočeka basket u oktobru.

Imaš vrhunski LŠ rukomet. U 15h za 3. mesto a u 18h naši Milosavljev, Marsenić i genijalni Gidsel u finalu protiv Barse.

Rodžer Ibanjez, štoper po vokaciji, koji je u Romi igrao u formaciji sa 3 pozadi počinje na desnom beku isuse a da ne pominjem da je zadnje 2 sezone u rekreativnom fudbalu kod Arapa.

Kafu, R.Karlos, Marselo i D.Alves se okreću u grobu.

Ovaj levo iz BRA lige isto sranje. Valjda je Karlito ubedjen da se Vini i Rafinja neće vraćati pa kao da zatvori. Matorog Kasemira menja godin dana mladji Fabinjo.

Maroko odličan, i pored onog što su se celom Svetu ogadili na CAN, nadam se da će glat proći grupu. Mislim da je na početku mogao i penal da im svirne Slovenac. Mali Buadi igra 4.tekmu u karijeri, kao matori. Saibari, iz PSV, vidjen u Bajernu. Opaka ekipa.

Edited by John Coltrane

5 minutes ago, John Coltrane said:

nadam se da će glat proći grupu

Maroko je polufinalista proslog SP, izbacili Portugal i Spaniju na tom putu. Bila bi senzacija da ne prodju grupu, a realan domet na osnovu ove tekme je opet cetvrtfinale/polufinale, uz srecu i dizanje forme ni vise nije nemoguce.

3 minutes ago, JohnnyD said:

Maroko je polufinalista proslog SP, izbacili Portugal i Spaniju na tom putu. Bila bi senzacija da ne prodju grupu, a realan domet na osnovu ove tekme je opet cetvrtfinale/polufinale, uz srecu i dizanje forme ni vise nije nemoguce.

Računamo na 3 boda protiv Haitia, ali sa Škotima im može biti čupavo. Moj komentar je više bio u kontekstu promašenih šansi protiv Brazila iz prvog poluvremena.

2 minutes ago, John Coltrane said:

Računamo na 3 boda protiv Haitia, ali sa Škotima im može biti čupavo. Moj komentar je više bio u kontekstu promašenih šansi protiv Brazila iz prvog poluvremena.

Laganih 2:1, 3:1 za Maroko, uz duzno postovanje Skotima, oni ce prolaz morati da traze kao najbolje treceplasirani

Edited by JohnnyD

Ali Fabinjo koji trči kao neki rekreativac ispred zgrade style

Brazil jeziv

1 hour ago, John Coltrane said:

Kafu, R.Karlos, Marselo i D.Alves se okreću u grobu.

zaboravio si i maxwella i pogotovo maicona. zaista je fascinantno da nemaju dva-tri krstena beka.