June 14Jun 14 10 minutes ago, Tsai said:Doduse, ruku na srce, Argentina je 2022 izgubila od Saudijske Arabije prvu tekmuNe znam, ovi mi deluju neubedljivije.
June 14Jun 14 7 minutes ago, Lancia said:kakvo je bilo drugo poluvreme?Spektakularno, teško da će biti boljeg fudbala na ovom SP
June 14Jun 14 Tvrd je Maroko u picku materinu, a i tranzicija sasvim solidnaFali isto kao u Kataru spic i zato nece otici do finalaTeamwork izuzetan, bolji verovatno i od korejskogIgraju kao zabari dok su bili dobri
June 14Jun 14 12 minutes ago, Dimitrije said:Iznenadjuje losa kontrola lopte i veliki broj pogresnih i netacnih pasova kod Brazilaca. Nervoza, pritisak ili mozda nisu toliko dobri.Isto tako, iznenađujuće dobra kontrola lopte i taktička pismenost Marokanaca (za mene, koji pratim samo SP). Nisu dali Brazilcima da opepele zadnjih 10 min, mogli su i da ih iskecaju na kraju.https://www.facebook.com/share/v/14jZizTBxdD/ Edited June 14Jun 14 by Rudolf Pingvinoglu
June 14Jun 14 7 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:Brazil uvek bio gotivna ekipa, zašto su sada nekako antipatični...Zubu i Karlosa kad vidim, pa to je odmah osmeh i neka toplina, ne znam šta je sa ovim novim likovima, sve nešto nadrndano ko da gledam Nemce.Sećam se da je nekad meni bio neki tako slobodni utisak da su Brazilci po PS-u, staloženi momci, fini, na mestu, da ih svaka tašta voli i brani od sopstvenog deteta, a Argentinci raspali, prgavi, tetovirani bludni sinovi. Sad ovo nidje veze, sve otišlo dodjavola i izmešalo se, da se pogubi čovek načisto.
June 14Jun 14 6 hours ago, April said:Ovo je tako smoran sport. Ko da dočeka basket u oktobru.Imaš vrhunski LŠ rukomet. U 15h za 3. mesto a u 18h naši Milosavljev, Marsenić i genijalni Gidsel u finalu protiv Barse.
June 14Jun 14 Rodžer Ibanjez, štoper po vokaciji, koji je u Romi igrao u formaciji sa 3 pozadi počinje na desnom beku a da ne pominjem da je zadnje 2 sezone u rekreativnom fudbalu kod Arapa.Kafu, R.Karlos, Marselo i D.Alves se okreću u grobu.Ovaj levo iz BRA lige isto sranje. Valjda je Karlito ubedjen da se Vini i Rafinja neće vraćati pa kao da zatvori™. Matorog Kasemira menja godin dana mladji Fabinjo. Maroko odličan, i pored onog što su se celom Svetu ogadili na CAN, nadam se da će glat proći grupu. Mislim da je na početku mogao i penal da im svirne Slovenac. Mali Buadi igra 4.tekmu u karijeri, kao matori. Saibari, iz PSV, vidjen u Bajernu. Opaka ekipa. Edited June 14Jun 14 by John Coltrane
June 14Jun 14 5 minutes ago, John Coltrane said:nadam se da će glat proći grupuMaroko je polufinalista proslog SP, izbacili Portugal i Spaniju na tom putu. Bila bi senzacija da ne prodju grupu, a realan domet na osnovu ove tekme je opet cetvrtfinale/polufinale, uz srecu i dizanje forme ni vise nije nemoguce.
June 14Jun 14 3 minutes ago, JohnnyD said:Maroko je polufinalista proslog SP, izbacili Portugal i Spaniju na tom putu. Bila bi senzacija da ne prodju grupu, a realan domet na osnovu ove tekme je opet cetvrtfinale/polufinale, uz srecu i dizanje forme ni vise nije nemoguce.Računamo na 3 boda protiv Haitia, ali sa Škotima im može biti čupavo. Moj komentar je više bio u kontekstu promašenih šansi protiv Brazila iz prvog poluvremena.
June 14Jun 14 2 minutes ago, John Coltrane said:Računamo na 3 boda protiv Haitia, ali sa Škotima im može biti čupavo. Moj komentar je više bio u kontekstu promašenih šansi protiv Brazila iz prvog poluvremena.Laganih 2:1, 3:1 za Maroko, uz duzno postovanje Skotima, oni ce prolaz morati da traze kao najbolje treceplasirani Edited June 14Jun 14 by JohnnyD
June 14Jun 14 1 hour ago, John Coltrane said:Kafu, R.Karlos, Marselo i D.Alves se okreću u grobu.zaboravio si i maxwella i pogotovo maicona. zaista je fascinantno da nemaju dva-tri krstena beka.