June 13Jun 13 1 minute ago, dillinger said:Zanimljivo je vratiti film ko su im bili centarfori posle povlacenja Zube10 Luis Fabiano14 Fred18 Gabriel Jesus22 RicharlisonDakle ovaj Thiago je samo logican nastavak, dve decenije vec im je to slabiji deo timazapao im je nesrećan slučaj baš kad su domaćini da nemaju boljeg od Hulka drvoseče iz Zenita
June 13Jun 13 8 minutes ago, Lancia said:Ovde kod mene pisu da je Alzir novi Maroko sto se igre tice. Najebo je svet od pustinjaka.Alžir je olako potrošio svoju zlatnu generaciju sa Rijadom Mahrezom, ali sasvim sigurno dolaze još bolji klinci iz predgrađa Marseja Edited June 13Jun 13 by levi
June 13Jun 13 5 minutes ago, dillinger said:Zanimljivo je vratiti film ko su im bili centarfori posle povlacenja Zube10 Luis Fabiano14 Fred18 Gabriel Jesus22 RicharlisonDakle ovaj Thiago je samo logican nastavak, dve decenije vec im je to slabiji deo timaZezus je sasvim ok spic za Brazil, neosvajaca 6 od prethodnih 7 mundijalaZaboravio sam s kim se ono bese lomio za mesto u 11, stao mi mozak. edit: a da, FirminoKazemiro je iz okoline Temisvara ako se ne varam Edited June 13Jun 13 by Ratamahatta
June 13Jun 13 A i zadnja 2x kad su osvojili, igrali su sa sedmoricom/osmoricom rudara u poljuOd 94 naovamo su napravili jedno 50 zadnjih veznih, a spiceve uglavnom nista posebnoAdriano bi bio najbolji posle Zube da nije majmun