Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2026/27 - This time next year, we'll be...

Featured Replies

3 hours ago, Sokrat said:

Jel ima šanse da se ne priča o Teovom braku ovde? Imate dame i muškarce od stila pa udrite tamo.

U pravu si skroz. Ako je ta priča mogla da ima smisla da je Spanulis postao trener, sad je stvarno nepotrebna.

Izvinjavam se svima na topiku.

• Replies 285
  • Views 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

faca coveka koji zbog prokletih para mora da se seli iz prelepe malage u bg i da komunicira sa drcelom svaki dan:

• Ibon u mnogo boljoj formi od Dede

• kurjak
    kurjak

Meridian Sport Srbija - Kladionica Meridianbet Davidovac ostaje u Zvezdi! Suviše je toga Dejan Davidovac dobrog uradio za Crvenu zvezdu Meridianbet od momenta kada je kročio na Mali Kalemegdan, da bi

Posted Images

19 minutes ago, Nikodije said:

Kakvo sad produžavanje Kenana, o čemu to Kralj? Otkad je i Kenan postao domaća osnova kojoj se produžava ugovor u kakvom god da je stanju?

Kakve veze ima domaća osnova? Sve i da je to odabrani koncept to je dugoročna strategija i svakako ne može preko noći. Mislim može, na vrat-na-nos i uz debelo preplaćivanje.

Kenan je bio važan igrač rotacije u ekipi koja redovno igra F4 pre dolaska u Zvezdu. Verujem da je svestan ograničene uloge koja ga čeka i da će doprinositi veteranskim prisustvom. Više igrača ga je navodilo kao omiljenog saigrača. Nazire se kontinuitet i deluje da se gradi tim sa jasnije definisanom hijerarhijom nego prošle godine.

Ja tu vidim igrača od 36 godina koji izlazi iz acl-a i godinu dana pauze, a i pre toga se raspadao. Deluje kao kontinuitet staračkog doma.

Najbolje i najgore od svega je da ste obojica potpuno u pravu. Kakav paradoks.

Ali Kralj je bolji čovek. Brine o starim i nemoćnim licima.

Ovo je prva predsezona još od one Alimpijeve da mi je potpuno ok šta god da se desi

Nek dođe ko oće, nek ide ko oće, nek ostane ko oće

Ostaju svi jer kontinuitet

Dolazi još 10 jer treba i neki kvalitet

• Author

Kralj se udario pesnicom u međunožje i odmah je na liniji sa svim potezima kluba. Mogu da probaju i ostali.

1 hour ago, kralj said:

Košarkaški nebitan potez totalno. Zadužio je patike u kojima je dominirao Preža Milenković u svim epizodama, omiljen je u svlačionici, ne talasa i ne košta puno.

Nevolja je što je potpisao u vreme letnjih šema u kojima je uglavnom svaki starosedelac sve sam dunster poput Saše Obradovića, a svaki dođoš nova prva violina i would be Džordan.

Sudeći po produžavanjima Kenana i Dede, deluje da Miša vrlo vrednuje kontinuitet. Uvek će se pojaviti potpisi koji se ispostave pogrešnim, ali trending je dobar. Ja bih vratio Motija umesto Rivera, dva pleja i udri, pod uslovim da je Kalina u stanju da se posveti košarci. Sa ovakvim fokusom, bolje i po njega da ne igra.

Razumem da je potrebno imati i domace igrace u "rosteru"( i kontinuitet itd), .

Koja je cifra u pitanju, ako se zna? ( i ako nije tajna D)

12 minutes ago, Nikodije said:

Ostaju svi jer kontinuitet

Dolazi još 10 jer treba i neki kvalitet

Ima sasvim dovoljno kvaliteta. Kodijeva zamena, rezervni plej, strpljenje i podrška.

Verovatno će i Navaro da dovede nekoga ko se uklapa u njegovu viziju, nadam se da neće da preteruje.

Ali jbg, Ciganiji ne valjaju ni Moneke, Batler i Nvora (svako baštini bar 2/3), nadam se da se Ibon i Miša ne tangiraju oko toga.

1 minute ago, John Dies at the End said:

Razumem da je potrebno imati i domace igrace u "rosteru"( i kontinuitet itd), .

Koja je cifra u pitanju, ako se zna? ( i ako nije tajna D)

Pojma nemam, rezonujem po ulozi koju je imao ove sezone i prirodne tendencije da ta uloga kako vreme ide sve više gravitira u nebitnost.

2 minutes ago, kralj said:

Pojma nemam, rezonujem po ulozi koju je imao ove sezone i prirodne tendencije da ta uloga kako vreme ide sve više gravitira u nebitnost.

Ja rezonujem malo drugacije. Da mu uloga ide kao nebitnosti to je ocigledno ( i tu se slazemo), ali za novac koje je primao ( cca 700K po sezoni, 2,1M za 3 godine) mogli smo da dovedemo/iskopamo iole bolje i upotrebljivog igraca.

Isto vazi i za eventualni budući potpis, jer nesto ne verujem da ce DeDa da igra za 100-150K evrica.

Pa ok, sudićemo kad vidimo ceo roster. Domaći veteran koji je stekao autoritet makar kroz reprezentaciju je solidan aset. Nema mi smisla da zadrži istu platu. Odokativno-šacometrijski, moja kristalna kugla je tih 700k srozala na otp 450.

Treba imati par takvih igrača u ovako kilometarskim rosterima. Takao se i Laza tih pitanja, pišem godinama da je ovaj koncept pravljenja timova naopak i da će timovi praviti duplu selekciju. To i on kaže - jedan tim za EL jedan za domaćicu. Govorio je i o tome da trening praktično ne postoji kad su na njemu 3 petorke i još par igrača preko.

A i braniću životom Mišine poteze, da se ne lažemo

I Miša dobio svedoke

Davidovac u skoro zavrsenoj sezoni ni u Kupu ni u KLS-u nije imao dovoljan ucinak pa da to bude iole validan argument za novi ugovor koji ce dobiti (ako dobije).

Argument da mora neko domaci zbog ogranicenja broja stranih igraca za domaca takmicenja je validan ali bi taj domaci igrac za pocetak morao da bude profesionalni sportista (a onda i kosarkas) sto popularni Deda nazalost nije iako ima nesporan "mozak" za kosarku.