June 9Jun 9 ja bih mu dao, da imam. ali ako se srbija skupi via infostan i kladionice, plus šta već, nafta, platićemo komotno i ostaće nam za parizer, mada ne poli, to dončić jede a on je bogat Edited June 9Jun 9 by uini
June 9Jun 9 da neće španjolac da nam stopira ugovor među srbinima?opusti se (igore), davidovac je potpuno lateralan potpis, daj da vidimo šta će nam biti nukleus. možemo i ti i ja da budemo na poziciji davidovca, samo što je on i bolji u basketsportsu i lepši u realnom životu. Edited June 9Jun 9 by uini
June 9Jun 9 1 hour ago, Borca said:Šteta što nemamo pravilo da profesionalni igrač mora da uradi 5 ispravnih sklekova da bi potpisao ugovor
June 9Jun 9 Zaista je previše koristiti termin lateralan i Davidovca u istoj rečenici.Bolji je od mene u basketu. Lepsi? Bas tesko...
June 9Jun 9 Just now, ivan9999 said:Šteta što nemamo pravilo da profesionalni igrač mora da uradi 5 ispravnih sklekova da bi potpisao ugovorTri je dovoljno. Ili pola minuta plank.
June 9Jun 9 4 minutes ago, JPM said:Zaista je previše koristiti termin lateralan i Davidovca u istoj rečenici.Bolji je od mene u basketu. Lepsi? Bas tesko...možda si lep kao apolon ali bolji u basketu ili košarci, nisi. većina bivših igrača partizana nije, so theres that.
June 9Jun 9 Author Niko od nas, osim Ratamate, ne zaslužuje Davidovac Dejana.Ali upregnutost botova u komentarima na vest je spektakularna. Oduševljenje, kamen sa srca, trubači i šampanjac u potocima. Jebem ti današnji dan, noćas kao Vuč a osvanuše finansijski direktor sin Drčelinog ortaka i Deda na još dve godine.A nema ni 18h
June 9Jun 9 Skiče ljudi na potpis Davidovca, kao da je birano između njega i Pitersa.A i Piters igra ovu finalnu seriju kao dojka.Već je u Armani vajbu.