June 7Jun 7 24 minutes ago, April said:Uvek sam se pitao šta to ume gospođica Orašanin kad prevede jednog Tea žednog preko vodeDisclaimer: Odgovor na ovo pitanje donosi visenedeljni ban. Edited June 7Jun 7 by kronostime
June 7Jun 7 Jel ima šanse da se ne priča o Teovom braku ovde? Imate dame i muškarce od stila pa udrite tamo.
June 7Jun 7 Popular Post Meridian Sport Srbija - Kladionica MeridianbetDavidovac ostaje u Zvezdi!Suviše je toga Dejan Davidovac dobrog uradio za Crvenu zvezdu Meridianbet od momenta kada je kročio na Mali Kalemegdan, da bi se dve strane tako lako rastale.
June 7Jun 7 Kapiram da je sad potpisao za mnogo manje pare od onih koje mu je Čović davao, ali aman više...
June 7Jun 7 Ja sam premotao malo Lazića na inkognitu, pre ću sa reklamama da gledam nego da podsećam algritam na L&K existence.Uglavnom klasični sportista - operisan od javnog nastupa, prozviždi tu i tamo neko lajt kurčenje, milijardu fraza, sto milijardi "što se kaže"-a.Kuzma je nesnosno neduhovit i dosadan.Pričao je Laza i o odnosu sa navijačima, kako su poruke Cigana potpuno pogubile SL2a, a i on je od starta dobijao poruke osporavanja.Sve u svemu jedan pičkast alibi intervju, vidi se da mu Cigani ludaci idu na nerve, izletelo mu je jedno nažalost kad je odgovarao da li će Aleksa u Zvezdu u smislu da se nažalost i navijači pitaju.Očajan blok o Šonetu Iliću koji je nesrećni Kuzma prekinuo kako su u njegovo vreme gledalii na Šoneta kao na velikog strelca i podelio činjenicu da je i u Španiji bio uspešan "možda ne top2 ili top3", ali sigurno u 10 strelaca. Na kraju ga je čak i Luka bocnuo jer ovaj valjda ima tradicionalni šliht performans prema svakom gostu na kraju epizode. Bacio mu je neki "slutim da se vraćamo u doba BFC Beočina".Na poslednje pitanje: šta dalje, Kuzma je upao i naravno nije uspeo da prećuti "kako šta? Pa idemo kućiiii"! Nabo sam se pesnicom u kurac od muke. Edited June 7Jun 7 by kralj
June 7Jun 7 Da je DeDa malo radio na sebi bio bi bolji igrač od Melija, al jbg. Meli leto provede u sali i teretani a DeDa na pecanju.
June 7Jun 7 Što bi radio na sebi kada i ovako zabada ugovore sa Zvezdom 10+ godina. Boli ga baš kurac.
June 7Jun 7 32 minutes ago, kurjak said:Da je DeDa malo radio na sebi bio bi bolji igrač od Melija, al jbg.Meli leto provede u sali i teretani a DeDa na pecanju.al bi nas kostao vise a znas da je zvezdasima mnogo vazno da se ne trosi novac uludo. da je pravde, imali bi navijacku grupu BLAGAJNICI /sever
June 7Jun 7 3 minutes ago, kronostime said:Bez starca nema udarca. Nek` vi je sretno.... sa deki dijem je uvek sretno. dovoljno je videti facijalne ekspresije partizanovaca kada ulazi u igru
June 7Jun 7 3 minutes ago, uini said:al bi nas kostao vise a znas da je zvezdasima mnogo vazno da se ne trosi novac uludo. da je pravde, imali bi navijacku grupu BLAGAJNICI /severNe bi, igrao bi za Armani, on i Gudura.