June 7Jun 7 23 hours ago, Creta Garbo said:Deda je posebna kategorija (svake vlasti i svake kombinacije) Pa da se samocitiramo
June 7Jun 7 27 minutes ago, JPM said:Čemu brate ovo produžavanje Dede, čemu?mozda je bitan faktor u sprezi svlacionica - upravabar nije cjaci
June 7Jun 7 1 minute ago, uini said:mozda je bitan faktor u sprezi svlacionica - upravabar nije cjaciNisam ni ja ćaci pa ne leechujem milion ili pola miliona od kluba.
June 7Jun 7 1 minute ago, JPM said:Nisam ni ja ćaci pa ne leechujem milion ili pola miliona od kluba.Da si malo treniro ... ko zna.
June 7Jun 7 4 minutes ago, JPM said:Nisam ni ja ćaci pa ne leechujem milion ili pola miliona od kluba.Da si malo vise tapkao loptu - mozda bi ti ponudili. Ne bi prihvatio?
June 7Jun 7 Just now, kronostime said:Da si malo vise tapkao loptu - mozda bi ti ponudili.Ne bi prihvatio?Da sedim odmah uz teren u zvezdinoj opremi, masem peskirom, divim se Šemihevim tricepsima i za to dobijem šestocifrenu platu u evrovima?Odbio bih na prvu 😋
June 7Jun 7 Košarkaški nebitan potez totalno. Zadužio je patike u kojima je dominirao Preža Milenković u svim epizodama, omiljen je u svlačionici, ne talasa i ne košta puno.Nevolja je što je potpisao u vreme letnjih šema u kojima je uglavnom svaki starosedelac sve sam dunster poput Saše Obradovića, a svaki dođoš nova prva violina i would be Džordan.Sudeći po produžavanjima Kenana i Dede, deluje da Miša vrlo vrednuje kontinuitet. Uvek će se pojaviti potpisi koji se ispostave pogrešnim, ali trending je dobar. Ja bih vratio Motija umesto Rivera, dva pleja i udri, pod uslovim da je Kalina u stanju da se posveti košarci. Sa ovakvim fokusom, bolje i po njega da ne igra.
June 7Jun 7 2 minutes ago, JPM said:Da sedim odmah uz teren u zvezdinoj opremi, masem peskirom, divim se Šemihevim tricepsima i za to dobijem šestocifrenu platu u evrovima?Odbio bih na prvu 😋Dobro, bio bi na terenu u KRK - ipak je to na domacem terenu.
June 7Jun 7 1 minute ago, kronostime said:Dobro, bio bi na terenu u KRK - ipak je to na domacem terenu. Još uvek u Nišu, par stanica prošetam do kuće... A na evroligu i ABA bi mogao moj hologram.
June 7Jun 7 1 minute ago, JPM said:Još uvek u Nišu, par stanica prošetam do kuće... A na evroligu i ABA bi mogao moj hologram.
June 7Jun 7 25 minutes ago, JPM said:Nisam ni ja ćaci pa ne leechujem milion ili pola miliona od kluba.hajmo opet, nisu to pare od kluba i nije davidovac stavio utoku drcheli, tomicu i teokratiji, vec su ga potpisali jer imaju neki solidan razlog.pare od kluba, nemojmo se glupirati
June 7Jun 7 Kakvo sad produžavanje Kenana, o čemu to Kralj? Otkad je i Kenan postao domaća osnova kojoj se produžava ugovor u kakvom god da je stanju?
June 7Jun 7 8 minutes ago, Nikodije said:Kakvo sad produžavanje Kenana, o čemu to Kralj? Otkad je i Kenan postao domaća osnova kojoj se produžava ugovor u kakvom god da je stanju?Jedna od prvih vesti po okoncanju Sasine karijere u Zvezdi je bilo da se razgovaralo za Kenanom o produzenju saradnje sa umanjenom platom.