June 6Jun 6 7 minutes ago, Mil@n said:Ne znam koju je Lazić mogao selekciju šuta da ima kada praktični nikad nije imao loptu u rukama a barem 80% njegovih šuteva su bili ćoškarenje...Selekcija je uglavnom bila "sam sam. Šutnuću".Coskarenje mu je uvek bilo najproduktivnije, pa je dobro da se pametno drzao toga.
June 6Jun 6 10 minutes ago, Mil@n said:Ne znam koju je Lazić mogao selekciju šuta da ima kada praktični nikad nije imao loptu u rukama a barem 80% njegovih šuteva su bili ćoškarenje...Selekcija je uglavnom bila "sam sam. Šutnuću".Nema ničeg lošeg kad neko razume svoje limite i igra u skladu sa tim.Lazić je jedan od njih. 3&D.
June 6Jun 6 39 minutes ago, Mil@n said:Ne znam koju je Lazić mogao selekciju šuta da ima kada praktični nikad nije imao loptu u rukama a barem 80% njegovih šuteva su bili ćoškarenje...Selekcija je uglavnom bila "sam sam. Šutnuću".Bila je jedna tekma kad su dvojica bili sami. Branko dobio ekstra pas u cosak da puca, sacekao sekund da navuce defanzivca da se zatrci ka njemu, a onda vratio saigracu na 45 da on pucaBio je kos, samo sam zaboravio i sezonu i saigraca, ali to je bio jako lep potez. I vizuelno i intelektualno, izjeban protivnik k'o magarac u magliBio je slab igrac, sto mu nepostojanje inostrane karijere i potvrdjuje - ali je imao najposteniji odnos prema dresu i igri od sviju, uvek na max bez obzira na protivnika. 11/10
June 6Jun 6 34 minutes ago, Creta Garbo said:Coskarenje mu je uvek bilo najproduktivnije, pa je dobro da se pametno drzao toga.U onoj prvoj EL/EK sezoni kad smo ispali u polufinalu od Uniksa on siroma nije znao na ulaz da krene. Svirali su mu korake bar 10x u polasku u toj sezoniPosle je prestao to da radi
June 6Jun 6 I Kalenic je u prvom mandatu par puta kretao u ulaz iz kornera gazeci aut linijuOnda jedno 10 godina to nije uradio, do ove sezone kad se jednom opet desilo. Zaboravio sam koja tekma, jedna od onih pedesetak kad je kenjo svima
June 6Jun 6 6 hours ago, JPM said:Nema ničeg lošeg kad neko razume svoje limite i igra u skladu sa tim.Lazić je jedan od njih. 3&D.Ja to ne sporim, igrao je šta i koliko može, držao se toga i to je to. Samo je tu bilo jako malo nekog njegovog izbora. Bilo bi sumatno da je u doba kada smo igrali dosta Eurolige glumio ludilo i trošio lopte više nego što je trošio. I sa prodorima je imao problema i često polagao tvrdo u obruč, pa i na vrh table...
June 6Jun 6 Ja izgleda jedini gledao Lakija u lajvu 3 sata. Odličan momak. A ne znam koje je to milione zgrnuo, plaćali ste ga trista soma u prajmu. Kakve ste sve tantuze keširali, on je svaki cent na krv i znoj zaradio.
June 6Jun 6 20 minutes ago, April said:Ja izgleda jedini gledao Lakija u lajvu 3 sata. Odličan momak.A ne znam koje je to milione zgrnuo, plaćali ste ga trista soma u prajmu. Kakve ste sve tantuze keširali, on je svaki cent na krv i znoj zaradio.žali se da je igrao u pogrešno vreme, kad je počelo kresanje budžeta, a sa sad kad se penzionisao opet poludelo sve i u Evropi i u NCAA
June 6Jun 6 Author 34 minutes ago, April said:Ja izgleda jedini gledao Lakija u lajvu 3 sata. Odličan momak.A ne znam koje je to milione zgrnuo, plaćali ste ga trista soma u prajmu. Kakve ste sve tantuze keširali, on je svaki cent na krv i znoj zaradio.Ja nisam stigla da odgledam ali nameravam. Iako ona dva mentola ne volim baš, bili su mi okej kad rade intervjue sa igračima, dosta solidno ide priča.Ovo za pare no comment, na kapitenu da se štedi a gomila tutumraka se ovajdila (i još uvek se vajdi) o klub
June 6Jun 6 Sto puta sam rekao odstampacu onaj mim s Derikom Braunom da imam zauvek, i nikad da uradim. I opet sam zaboravio gde sam ga sacuvaoEdit: evo ga Edited June 6Jun 6 by Ratamahatta
June 7Jun 7 6 hours ago, Ratamahatta said:Direktor casa ne casiPrvi transfer je izgleda otpustanje KonjisaveteRealno brtNeko ko je teslačio Olimpiju Čoponidu da padne na ono... kako da nazovemUvek sam se pitao šta to ume gospođica Orašanin kad prevede jednog Tea žednog preko vode