Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2026/27 - This time next year, we'll be...

Featured Replies

Evo upravo citam i na rahmetlom b92, verv izvuceno iz tog podkasta. Kaze Lazinjo sta bese i kako se odigralo, a i ovo je prvi put da procitam nesto od njega po odlasku iz kluba

• Replies 278
  • Views 18k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

faca coveka koji zbog prokletih para mora da se seli iz prelepe malage u bg i da komunicira sa drcelom svaki dan:

• Ibon u mnogo boljoj formi od Dede

• kurjak
    kurjak

Meridian Sport Srbija - Kladionica Meridianbet Davidovac ostaje u Zvezdi! Suviše je toga Dejan Davidovac dobrog uradio za Crvenu zvezdu Meridianbet od momenta kada je kročio na Mali Kalemegdan, da bi

Posted Images

Ide i DeDa na proteste pa je zamenik kapitena, al ne radi za Čovića kao Brankou.

Deda je posebna kategorija (svake vlasti i svake kombinacije) naughty

Branko Lazić je igrač koji je sa najmanje talenta i košarkaške veštine napravio profesionalnu karijeru.

Nisam siguran da li mu je ugovor konačno istekao pa je zato progovorio.

28 minutes ago, Creta Garbo said:

Deda je posebna kategorija (svake vlasti i svake kombinacije) naughty

On povlači sve konce.

1 hour ago, Creta Garbo said:

Sve je cudno oko bivseg kapitena. Veoma redak slucaj u modernoj kosarci da prakticno citavu karijeru provedes u jednom klubu

Otimali su se velikani evropske kosarke, ali je odoleo svim iskusenjima

31 minutes ago, sigurnost said:

Branko Lazić je igrač koji je sa najmanje talenta i košarkaške veštine napravio profesionalnu karijeru.

Nisam siguran da li mu je ugovor konačno istekao pa je zato progovorio.

sad mu je istekao ugovor, ovu sezonu je bio plaćen da sedi i ćuti

verovatno prva njegova sezona u Zvezdi u kojoj mu je sve bilo plaćeno na vreme

Teske reci za nekoga ko je ostavio toliki trag u klubu. Rekao bih, prilicno nefer.

Nedostatak talenta apsolutno stoji, ali radna etika, profesionalizam, privrzenost klubu i dugogodisnje maltretiranje protivnickih bekova je svakako najbitnija kategorija.

2 hours ago, Creta Garbo said:

Sve je cudno oko bivseg kapitena. Veoma redak slucaj u modernoj kosarci da prakticno citavu karijeru provedes u jednom klubu, da bi na kraju svega, kao kapiten, nakon toliko tekmi, trofeja, izasao na tako mala vrata…Bez ikakve reakcije kluba, javnosti, navijaca, ljubitelja kosarke, niti se on oglasavao...

Aj’ sto smo kao klub vezani za rezim, al’ da ga retko ko spomene i na tribinama, ne kapiram jbg…

U kom je to jednom klubu proveo čitavu karijeru, ako je počeo karijeru u FMP-u? fantom

Pa u fmp-u, tako bese? Ako nije, onda povratak na moj upis.

uz rizik da ima prizvuk demagogije, nije ni odbrana samo rad i volja, uprkos uvreženom mišljenju;

ako je talenat za šut nekakav osećaj, treba ga imati i kroz anticipaciju protivnikovih poteza u defanzivi, treba "izračunati" da li će glavni bajone levo ili desno i tako redom.

lazić je u jednom periodu bio jedan od najboljih defanzivaca na niskim pozicijama u evropi, stigao je do repke takav netalentovan, duda je hteo da ga dovede u valjda olimpijakos. što se tiče joga bonito, ja sam bolji košarkaš od lazića a nisam ni trenirao košarku ali košarka nije isključivo napadački skill

takođe,lazićev corner-three je bio veoma dobar u drugom delu karijere, što pokazuje da se nije zadovoljavao statusom čovićevog miljenika i zvezdinog kapitena, već se trudio da unapredi ono što je bilo smisleno i moguće.

@uini posebno je u poslednje dve sezone drasticno popravio selekciju suta, bukvalno ne mogu da se setim kosarkasa koji je pametnije birao, bez i najmanjeg srljanja

Ne znam koju je Lazić mogao selekciju šuta da ima kada praktični nikad nije imao loptu u rukama a barem 80% njegovih šuteva su bili ćoškarenje...

Selekcija je uglavnom bila "sam sam. Šutnuću".

1 hour ago, levi said:

sad mu je istekao ugovor, ovu sezonu je bio plaćen da sedi i ćuti

verovatno prva njegova sezona u Zvezdi u kojoj mu je sve bilo plaćeno na vreme

Realno sve što je dobio posle '22. je apanaža. Ima i škola mišljenja koja to misli za sve posle '19.

Možemo mi da imamo svakakve stavove po pitanju domaćih i stranih igrače. Suštinski, to ne vi trebalo da bude preterano važno dok god igrač pošteno igra za svoj klub i prema dresu i profesionalnim obavezama se odnosi na pravi način.

Lazić je, bespogovorno bio neko ko je obeležio povratak Zvezde na košarkašku mapu. Zbog toga hvala mu.

Istina je i da rezultati Zvezde sada kada se gadimo domaćih igrača nisu značajno bolji od rezultata Lazićeve čete. Dakle, problem je na nekom drugom mestu.

Populizam i "hleba i igara" ne dobose ništa a mi ćemo ponovo biti svedoci objašnjenja zbog čega Miljenović ne može da igra u Zvezdi ali zato neki random Amer može.