Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2026/27 - This time next year, we'll be...

Featured Replies

meni je devonte graham. šalim se, naravno, i meni je među omiljenijima koje sam gledao u zvezdi, malo ispod stratosa perperoglua, mwilla i nekih kojih se sad ne sećam.

edit i tarence kinsey, daklem, bolomboi mi je u top5

Edited by uini

• Replies 285
  • Views 18.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

faca coveka koji zbog prokletih para mora da se seli iz prelepe malage u bg i da komunicira sa drcelom svaki dan:

• Ibon u mnogo boljoj formi od Dede

• kurjak
    kurjak

Meridian Sport Srbija - Kladionica Meridianbet Davidovac ostaje u Zvezdi! Suviše je toga Dejan Davidovac dobrog uradio za Crvenu zvezdu Meridianbet od momenta kada je kročio na Mali Kalemegdan, da bi

Posted Images

Piše Plavšić i da će Pefi da pojačava sportski sektor. Osim ako neće u pomoćnike, malo mi je gužva Teo-Pefi-Tomić. I ne samo da je gužva, već je pojačano neiskusno.

Mada mi imamo i te neke fantomske funkcije, koordinatore mlađih selekcija i sl, ali tu su valjda onomad pompezno doveli nekog iz Mege.

Edited by kralj

Mogu da uvedu asistente kao u NBA, asistent GM-a, SD-a ... ima posla ko hoće da radi.

Kad imamo osigurača osigurača od osigurača na poziciji 4, što ne bismo imali 3 čoveka na poziciji sportskog direktora. Pa malo jebe jedan pa drugi pa treći, para ima, deca nisu besna, kuća nije tesna.

Mogu za svakog protivnika u Evroligi da angažuju po skauta da ovaj dobro prouči isključivo tu ekipu. Nego da im ne dajem ideje.

Kako je krenulo pašće nam stopa nezaposlenosti

Pefi defanzivni koordinator..

Menadžer infrastrukture protoka ljudski resursa.

Čistačica.

49 minutes ago, JPM said:

Kad imamo osigurača osigurača od osigurača na poziciji 4, što ne bismo imali 3 čoveka na poziciji sportskog direktora. Pa malo jebe jedan pa drugi pa treći, para ima, deca nisu besna, kuća nije tesna.

Mogu za svakog protivnika u Evroligi da angažuju po skauta da ovaj dobro prouči isključivo tu ekipu. Nego da im ne dajem ideje.

Daj neki hint, ovo je jako teško za pogoditi D

1 hour ago, kralj said:

Sportklub
No image preview

Džoel Bolomboj i Crvena zvezda – kraj puta

Sasvim je jasno da će Crvena zvezda tražiti centra ovog leta. Džoel Bolomboj se nalazi pred odlaskom iz Beograda, kao i Hasijel Rivero.

Eto napokon radosti za Ciganiju. Skapirao sam da ih najviše nervira kad neko ostane - oduzima priliku za novi come to RS bro i 64 scauting reporta.

Meni omiljeni stranac by far.

Kakvi imbecili vode klub.

1 hour ago, Jesper23 said:

Daj neki hint, ovo je jako teško za pogoditi D

Pa Deda je osigurač osigurača na četvorci. Osigurač je Kalina, a prva dvojica su Moneke i Semi. Dakle Deda je osigurač osigurača. Radimo kao da se niko nikad neće povrediti, spremamo se kao da će svima stradaju kolena. Ne dao bog...pomerio sam se s mesta.

Just now, JPM said:

Pa Deda je osigurač osigurača na četvorci. Osigurač je Kalina, a prva dvojica su Moneke i Semi. Dakle Deda je osigurač osigurača. Radimo kao da se niko nikad neće povrediti, spremamo se kao da će svima stradaju kolena. Ne dao bog...pomerio sam se s mesta.

Ma šalio sam se brate, pročitao sam da je produžio ugovor. Domaća osnova...

Čekamo danas još da novi finansijski direktor ozvaniči dvogodišnjeg sina kao savetnika za mlađe kadete i pionire.

On 6. 6. 2026. at 14:29, uini said:

uz rizik da ima prizvuk demagogije, nije ni odbrana samo rad i volja, uprkos uvreženom mišljenju;

ako je talenat za šut nekakav osećaj, treba ga imati i kroz anticipaciju protivnikovih poteza u defanzivi, treba "izračunati" da li će glavni bajone levo ili desno i tako redom.

lazić je u jednom periodu bio jedan od najboljih defanzivaca na niskim pozicijama u evropi, stigao je do repke takav netalentovan, duda je hteo da ga dovede u valjda olimpijakos. što se tiče joga bonito, ja sam bolji košarkaš od lazića a nisam ni trenirao košarku ali košarka nije isključivo napadački skill

takođe,lazićev corner-three je bio veoma dobar u drugom delu karijere, što pokazuje da se nije zadovoljavao statusom čovićevog miljenika i zvezdinog kapitena, već se trudio da unapredi ono što je bilo smisleno i moguće.

Poenta price je da bi normalan klub ispratio decenijskog igraca i kapitena kako dolikuje. Organizovao neki oprostaj, zakusku, zlatni sat... ali ne... pravili su se mrtvi. Bijedno, ali to su Drcela i ekipa...

Meridian Sport Srbija - Kladionica Meridianbet
No image preview

Ibon Navaro na rastanku: Nisam dobar glumac, moja odluka...

Odlazak sa radnog mesta mnogo govori o čoveku koji je na vratima. Ibon Navaro je napustio Malagu u velikom stilu - uz mnogo emocija i dirljivih reči.

"Ovoliki ti je kurac"